Algselt postitas JustFeelIt
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustloogiline vahe ju oli, esimene ongi nii palju parem - logish !
kas Tammeka siis saab endale täiendust nende Velldorise mängijate näol? Nagu ma aru saan, siis tänapäeval on moes mängijaid "kinni hoida"
Kommentaar
-
Algselt postitas Lorenz Vaata postitustTammeka 2:1 SK10 Mäng oli üsnagi närviline. Palli valdavus oli ikkagi enamasti Tammeka poolel, aga ei suudetud olukordi luua. Minut enne lõppu tuli võiduvärav. Aga SK10 tegi ikkagi ka hea mängu.
Väravad Taago Tamm, Kevin Rääbis - Kristjan Uuk
Kommentaar
-
Lauri elu vend oma nimi ikka suurelt .
ega see nõmme midagi erilist ei ole jah aga me ei suutnud olukordi luua . mäng algas nende väravaga mingi 4 minutil . siis terve essa poolaja surusime korra käis pall ka nõmme lattis ei midagi enamat . teine poolaeg 15 minuti mängitud lõime 1:1 siis kohe peale seda lõime 1:2 . 7 minuti pärast umbes lõid nad nurgalöögist värava , siis 5 minuti pärast meie 3:2 seisuks ja lõpuks 2 minutit enne lõppu 4:2 .
Väravad Lauri Jõeäär , siis mina ehk Rihard Küttis , siis Martin Kase ning Gert Heinala
Kommentaar
-
Algselt postitas Lauri JNõmme vs Kalev - 2:4 (1:0)
Olime ikka üle , nõmme mäng oli pikk pall ette meie rünnak , jälle pikk ette .
Väravad : Kase ,Küttis ,Jõeäär,Gert hein ...;D
kohtunik oli ka mingi päris udu, esimesel minutil oli värav, aga kohtunik ei näinud...
teine olukord oli see kui meile löödi värav, enne seda aga võeti meie kaitsjalt jalaga pall nina eest ära...
aga jah üldkokkuvõttes olite te ikka veits üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitusthmm...mis toimub tammeka?
Kalevil läheb ikka suht hästi ma vaatan...
Kommentaar
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitusthmm...mis toimub tammeka?
Kalevil läheb ikka suht hästi ma vaatan...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuke21 Vaata postitustEi tea siin veel midagi.... Tegelikuse näitavad mängud flora levadia veldorise ja mtga ....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar