Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
...Ja mind üllatas see, kuidas me kõigilt peale Abja ära saime, kuigi kõik kes meil seal kohal olid oleks päris korralikult pidanud mängima osata.
Viimane OT oli see siis
Leave a comment:
-
Taaskord tänudMuide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja[/QUOTE]
Võitsime jep. Nüüd esmaspäeval Viljandi kunstal poolfinaalid, kindlasti lähme Eestikate võidu peale väljaaga muidu ma loodan et seltsimees Kaido meiega poolfinaalides ei liitu, see Kildu mängu vile oli ülikahvatu, see penalt oli küll üleliigne
kusjuures mindki üllatas kuidas me alagrupis nii lihtsalt Maagümnaasiumist üle sõitsime
quote ei tulnd välja sry
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustnaer
Kristen, vaata, et ikka kohale vead end
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustMa ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.
Taaskord tänudMuide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja
naer
Leave a comment:
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustSaad meie vastu 20 päeva pärast mängida
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustKristen minu meelest väga sümpaatne mängumeesMuide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja
Leave a comment:
-
Kristen on tegelt Tarvastust pärit aga mängib meie meeskonnas. Pool meeskonda ongi meil kuskil 3 aastat vist trenni teinud ja teine pool on teinud kauem. Kauem on mänginud need, kes elavad Elvas, Paluperas või Sihval (8 km Otepäält) koolis käivad mängijad
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustHeh, tänan aga lause teisest osast ma ei saa eriti aru, sest jalkat olen ma ikka väga pikalt mänginud.
Leave a comment:
-
SK10 Premium 1:4 (1:2) Viljandi Tulevik. no kamoon hullemat väljakut ei oskaks isegi välja mõelda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa mõtlesin sinult küsida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMis sk10 - Viljandi jäi keegi teab?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: