Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Janinho
    replied
    sry, duubelpost, internet nussib

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Algselt postitas Horatio Vaata postitust
    Teie fanboy.

hihihi, naerame nüüd kõik ? Jõle naljakas oli (ei, ma pelan Viimsis)

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Teie fanboy.

Leave a comment:

• Bojan9
    replied
    Algselt postitas Janinho Vaata postitust
    Viimsi NJK 3-2 JK Alko K.-Järve
    Alko mängis suht hästi, aga jõle nõrgad ja ülbed pontsikud neil tiimis .
    OT aga kes sa oled ?

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Viimsi NJK 3-2 JK Alko K.-Järve
    Alko mängis suht hästi, aga jõle nõrgad ja ülbed pontsikud neil tiimis .

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    okei, peace. (veel teemast kaldudes, ma olen oma piletite rahad ilusti kätte saanud )

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Ma vihjasin selgelt ennem onupoja poliitikale, et kõigepealt Flora, siis Tallinn ja siis Flora-süsteem. Noortekoondised ei suuda isegi kinni maksta "kaugelt tulnute" bussipileteid - millest me siis üldse siin räägime. Leegionis ei ole ühtegi normaalset, ei ole nad vastaval tasemel ja ei räägi nad eesti keelt, kommunikatsiooni probleemid on suured, kuigi ilmselt hoiavad enamus koondises mängu ajal lihtsalt suu kinni. E: ära vastu postita, liiga teemaväliseks läheb.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    no ilmselgelt olin ma juba eelmine aasta ju koondises, kui mängisin esiliigas. ja ju ma siis olin koondisekutse välja teeninud kui sain. Legioni vendadest niipalju et kui koondis hästi kokku mängib, siis miks mitte ? No hea küll Mirza Gassimov on omaette Ronaldo, kes igast olukorrast ja igast kohast peale üritab lüüa, isegi kui terve ründeliin tsenderdust ootab. Aga muidu on Legionis minu arus igati normaalsed ja head mängijad. Nagu ma aru olen saanud, mängid sa PJK's, ma võin ka eksida. Siis võiks ju samahästi küsida miks sa koondises pole ? Koondisesse saavad siiski parimad ja ma ei väida et ma olen räige sensatsioon noorte jalgpallis kuid olen oma ülesannete kõrgusel ja saan hakkama küll, kui vaja.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Nr. Nimi Meeskond Väravaid
    1 Kevin Kauber SC Real (95) 31
    2 Marten Saarlas SC Real (95) 25
    3 Henri Hanson Pärnu JK (95) 23
    4 Kaspar Paur FC Tartu Olümpia (95) 23
    5 Joonas Laurits FC Levadia (95) 20
    6 Martin Jõgi JK Tammeka (95) 19
    Esiliiga top6 väravalööjad on siis nemad. Reali Marten ja Kevin välja arvestada, kes madistavad samal ajal aasta vanematega, siis järgnevast neljast oleks koondisele küll ja küll.. Mitte, et ma halva pärast, loomulikult on meeldiv kui kellelgli hästi läheb aga see koondisenimistu tundub igatepidi väga nõrk. Juba 4 inimest Legionist näitab, et midagi on mäda. Mis siis järgmiseks? Kutsutakse varsti ka koomikuid B2 teise liiga põhja sektorist?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Miks küll teisest liigast koondisesse saab!?
    Vaevalt, et treenereid väga huvitab tema II liigas mängimine kui ta Eliitliigas ja koondises korralikult mängib.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Kovru on ka koondisekutse saanud, edu sulle seal.
    Miks küll teisest liigast koondisesse saab!?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Esimese mängu mängisin äärel (Merkuuri vastu), enne seda polnud liigamänge 2006 aastast saadik mänginud Aga muidu eelistasin äärtel mängida, kui niisama ja ka trennis mängitud sai.

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Hm, et sa siis enne mängisid äärel ja hetkel oled ründaja ?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Just nimelt - ääre pealt. Polnud siis veel ründaja positsiooniga harjunud ja ronisin asjatult palju äärele, kust oli keskele murda suhteliselt raske.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    ja, põltsul minuarust jumala hea kaitse, suht raske sealt läbi murda (vähemalt meil oli) , a Kristenil ei tohiks probleeme olla, kui meie mäng oli siis oli ta suhteliselt kiire ja lõi teravusi sealt äära pealt, millest küll üksikud lõppesid väravale löögiga aga ikkagi, terav ründaja in my opinion, siiski ennustan pöltsu võitu

Leave a comment:

Working...
X