Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Muidugi võib järgmine aasta see olla, et tugevamad 95 suunduvad meestesse mängima ja noh, eks siis ikka tase ühtlustub.
-
oper ei saaks esiliigas hakkama, ma pakun et Oper on järgmise aasta Tallinna Kalev esiliigas
Leave a comment:
-
Ma rääkisin tegelt Operi mängijatest. Pärnu Kalev läheb nii või naa kokku PJK-ga. Aga ega see teiseks jäämine ka teid ei päästaks ilmselt, vähemalt eelmine aasta said mõlemad esimesed otse ja muid üleminekumänge nagu vist ei olnud.Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustPärnu ja Tulevik on nii eest ära, suur ime peaks olema, kui me peaks esi-kahe sisse tulema.
Leave a comment:
-
Pärnu ja Tulevik on nii eest ära, suur ime peaks olema, kui me peaks esi-kahe sisse tulema.Algselt postitas alehis Vaata postitustmnjaa järgmine aasta esiliigas hakkate ilmselt ise pakke saama, kindlasti küll mitte nii suuri
Leave a comment:
-
8 kesti mängida liidrite vastu on ju üli toreAlgselt postitas PaTholoucs Vaata postitustOper (95)-Viimsi NJK (95) 17.08 15:30 27:1
See ajas lihtsalt nii naerma.
Leave a comment:
-
mnjaa järgmine aasta esiliigas hakkate ilmselt ise pakke saama, kindlasti küll mitte nii suuri
Leave a comment:
-
Oper (95)-Viimsi NJK (95) 17.08 15:30 27:1
See ajas lihtsalt nii naerma.
Leave a comment:
-
FC Lootus K.-Järve (95)-Viimsi NJK (95) 10.08 16:00 +:- (Viimsi kahjuks ei saabunud kohale)
Tamme Auto (95)-FC Lootus K.-Järve (95) 17.08 16:00 0:8
Leave a comment:
-
enam ei ole.Algselt postitas kaitz Vaata postitust13.08.2010 12:00 Operi JK (95)- Keila JK (95) 7:1(4:0)
Tulemus,mis EJL kodukalt puudu
Leave a comment:
-
13.08.2010 12:00 Operi JK (95)- Keila JK (95) 7:1(4:0)
Tulemus,mis EJL kodukalt puudu
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustTulemuseks loen ma välja 2:4, või ei saa ma su lausest aru.
Lugesid õigesti välja
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: