Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

irv siis sa noob, ma mängin ikka klubijalgpalli

Kommentaar

: , dvj ma magama paka , homme tuleb kerge 10:0 , sorri merkuurlased

Kommentaar

ok tehke ära ,sau

Kommentaar

Algselt postitas turnoff Vaata postitust
          : , dvj ma magama paka , homme tuleb kerge 10:0 , sorri merkuurlased
          2:2 minu viga , sitad olime , häbi meile .

Kommentaar

Põltsamaa Sport 0-3 Hullud staarid, teil on ka normaalseid vendi, aga mõned on ikka eht eided.
            + Kovru, kui sa siin foorumis oled, sa oled ikka täielik vänt, eit. Suht kõv vend oled, et julgesid mu kotti teipi panna, krdi tyra mine uputa end Vilj. järve.

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
              julgesid mu kotti teipi panna.
              Misasja ?
              The Style We Belive .

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                + Kovru, kui sa siin foorumis oled, sa oled ikka täielik vänt, eit. Suht kõv vend oled, et julgesid mu kotti teipi panna, krdi tyra mine uputa end Vilj. järve.
                Tõesti... Mis asja?

Kommentaar

Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
                  Misasja ?
                  Kysi talt endalt, temasugused eided peaks ikka tydrukute B liiga poole vaatama.. Täiesti lox. Mängu ajal ka ainult viriseks, sääskede yle, minu jalanumbri yle, siis ma kukun palli peale, ta tuleb ka sisse ja tema arust tõmbasin ma ta maha naq wtf ?.. + me olevat parajad s***kotid..Sõimab ja viriseb platsil, saab selle sõimamise vms eest kollase kaardi ja siis ei mõista, mille eest see oli..Ja ma ei tea, tal on iga asja kohta midagi öelda, nagu krdi eit viriseb, et ta ei saanud uusi kingi osta. Ja see teibi teema on ikka eriti haiglane, tra mingu arenegu kusagil nurgas. Lähen riietusruumi, sel ikka midagi öelda mulle, et mida ma teen nagu seal, täiesti v*** tyyp ikka, lähen pesema ära, see seal paneb mu kotti lambist teipi ja tõmbab uttu, lubas mulle peale mängu lõuga anda, suht kõv andja oli ka. Krt kui m*** annab lihtsalt olla. Ta pole vist Rosenbergi kurjemat poolt tunda saanud korralikult.(see on alles algus)

Kommentaar

kle real madriid, ma saan aru et sa olid põltsamaal seee pikk keskkaitse? kui ja siis ega sa ise ka väga karm vend ei olnud, lubasid seal teistele sisse sõita ja värki , aga kui pärast pesema tulite siis oleite nagu väiksed vitud vait seal . Ei ole vaja siin foorumis kõvat meest mängida onju. Järgmine kord tulete viljandi ja tõmmake kott pähe meile siis kui nii kõvad olete jutujärgi.

Kommentaar

Kuidas pärnu kalev - merkuur (2-2) jäi?

Kommentaar

Algselt postitas martiinuska Vaata postitust
                        kle real madriid, ma saan aru et sa olid põltsamaal seee pikk keskkaitse? kui ja siis ega sa ise ka väga karm vend ei olnud, lubasid seal teistele sisse sõita ja värki , aga kui pärast pesema tulite siis oleite nagu väiksed vitud vait seal . Ei ole vaja siin foorumis kõvat meest mängida onju. Järgmine kord tulete viljandi ja tõmmake kott pähe meile siis kui nii kõvad olete jutujärgi.
                        Mina lubasin teistele sisse sõita, ja ? Normaalne . Te olete vähemalt Kovru jutu järgi oletades mitmekordsed maailmameistrid.

Kommentaar

no teile lükkasime ära ja nüüd on hull teema lahti. Tra lepi sellega et saite kotte.Kovru ju rääkis et mängus olid kõva vend aga kui tulite pesema oli kül suu munni nii täis et ei tulnud yhte süna ka suust.

Kommentaar

Algselt postitas martiinuska Vaata postitust
                            no teile lükkasime ära ja nüüd on hull teema lahti. Tra lepi sellega et saite kotte.Kovru ju rääkis et mängus olid kõva vend aga kui tulite pesema oli kül suu munni nii täis et ei tulnud yhte süna ka suust.
                            Kovru yksinda ka nii julge on ?
                            Okei, saime ära ja unustatud mäng meie jaoks.

Kommentaar

okei korras.

Kommentaar

Kurat, selline tunne, et esimesel mängul sain käidud ja rohkem kuhugi ei jõua ka. Nimelt 10. juunil toimuvale mängule ma ilmselt kohale saaks, aga tagasi tulekuga on lood kehvasti.

Kommentaar

Working...
                                X