Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas nüüd need väravad mis merkuurile löödud sai võetakse samuti maha nimeliselt ? ja väravate vahe muutub ka ?

Kommentaar

Jep, meil 3.ndal mäng, võiksime seekord ise teile ka mõne lyya, oleks mäng huvitavam
      _______

Loogiline oleks, kui need maha võetaks, aga ära mu sõnu sulatõena võta

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
        Pärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
        Mis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
        Järgmine nädal peab Vändrat võitma, siis tõuseks neljandaks, mis polekski nii hull.

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
          Mis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
          Seda kyll, aga lihtsalt, meil ja Tulevikul oli väiksem punktivahe Pärnuga, ehk oli mingi lootus weel nt Tulevikul Pärnust ette jõuda, aga nyyd enam vahet pole suht

Kommentaar

vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole , saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
              vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole , saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
              Ma pakun, et Antti soovitab teil nii meeste- kui ka noorteklassis edasi mängida, mänguaja pärast.
              EDIT: Tegelt sul eriti vahet vist pole, nagunii mängid eliitliigat kah.
              EDIT: Hiljaks jäin.

Kommentaar

me mängimegi, Eliitliigat(loodetavasti saame Pärnu poisid enda klubisse mängima) mängime ju '95 ja '96 poistega ja meestes mängime siis vastavalt III ja II liigas ( juhul kui kumbki ei tõuse )

Kommentaar

suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla

Kommentaar

Aga arvad, et Tulevik järgmine aasta B1 ei mängi? Siis poleks mul vist kuhugi noorteklassi asja ja peaks ikka ainult meesteliigat toksima

Kommentaar

Mul ei ole kunagi mäng nö "igav" vms, kui kogu meeskonnaga ikka weel pyyame kaotusest välja tulla :P ma oskan ka kaotada ja kui kaotusseisus olen, ei lõpeta mängimist, olen varemgi mõne tiimiga 4-0 v 5-0 kaotusseisudest välja tulnud, kuigi neid mänge on harva, kus niimoodi välja tulnud oleme Ma vist järgmine aasta mängin weel Põltsamaa all noorteliigat pool aastat ja kui 9-nda lõpetan, siis kusagile mujale, (kes teab, vb satun ka Viljandisse ) mängimist kindlasti ei lõpeta

Kommentaar

Saarts lõi 5 btw( kindlalt lõi 4 ja üks omaväravahõnguline koll pandi ka tema nimele)

Kommentaar

Kristen, mida selle all mõtled ? B1 me kindlasti ei mängi, pigem mängivad 96 poisid B2 ( need 96 kes hetkel B2 mängivad)

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
                            ja ma usun ja arvan, et oleks aus, kui võetakse sult need kollid maha, kuna kalevil jääb ju merkuuriga mängimata(loe: väravad löömata)

Kommentaar

Mõtlen seda, et poleks mõtet kuhugi kaugemale kui Viljandisse hakata proovima käia, nagu näha siis ma eriti näiteks Otepääle mängudele kohale ei jõua (viiest mängust olen kohale jõudnud kahele). Seega jääb ainuke mängimisvõimalus ainult Tarvastuga II liigas.

Kommentaar

emm, jah, sellest merkuuri värgist veel : me mõlemad kaleviga oleme mänginud merkuuriga 1 korra ja me võitsime 5:0 ja kalev viigistas 2:2, mis seal ebaausat oleks ?

Kommentaar

Working...
                                X