kas nüüd need väravad mis merkuurile löödud sai võetakse samuti maha nimeliselt ? ja väravate vahe muutub ka ?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
B2 II liiga .
Collapse
X
-
-
Mis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
Järgmine nädal peab Vändrat võitma, siis tõuseks neljandaks, mis polekski nii hull.Kommentaar
-
Kommentaar
-
vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole
, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
Kommentaar
-
Ma pakun, et Antti soovitab teil nii meeste- kui ka noorteklassis edasi mängida, mänguaja pärast.vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole
, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast 
EDIT: Tegelt sul eriti vahet vist pole, nagunii mängid eliitliigat kah.
EDIT: Hiljaks jäin.Kommentaar
-
me mängimegi, Eliitliigat(loodetavasti saame Pärnu poisid enda klubisse mängima) mängime ju '95 ja '96 poistega ja meestes mängime siis vastavalt III ja II liigas ( juhul kui kumbki ei tõuse )Kommentaar
-
suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla
Kommentaar
-
Mul ei ole kunagi mäng nö "igav" vms, kui kogu meeskonnaga ikka weel pyyame kaotusest välja tulla :P ma oskan ka kaotada ja kui kaotusseisus olen, ei lõpeta mängimist, olen varemgi mõne tiimiga 4-0 v 5-0 kaotusseisudest välja tulnud, kuigi neid mänge on harva, kus niimoodi välja tulnud oleme
Ma vist järgmine aasta mängin weel Põltsamaa all noorteliigat pool aastat ja kui 9-nda lõpetan, siis kusagile mujale, (kes teab, vb satun ka Viljandisse
) mängimist kindlasti ei lõpeta
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kristen, mida selle all mõtled ? B1 me kindlasti ei mängi, pigem mängivad 96 poisid B2 ( need 96 kes hetkel B2 mängivad)Kommentaar
-
ja ma usun ja arvan, et oleks aus, kui võetakse sult need kollid maha, kuna kalevil jääb ju merkuuriga mängimata(loe: väravad löömata)vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole
Kommentaar
-
emm, jah, sellest merkuuri värgist veel : me mõlemad kaleviga oleme mänginud merkuuriga 1 korra ja me võitsime 5:0 ja kalev viigistas 2:2, mis seal ebaausat oleks ?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar