Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tra saime kotti 2:0 :S
    Fk

Kommentaar

K Järve - JK Keila 3:1
      Olen see kes olen

Kommentaar

Et siis tänud ramos !!! Aga jh me olime lihtsalt sitad !!!
        Aga seda ka et viljandil pole mingit võimalust sest otepääle on ikka väga !ikka väga raske kaotada !!!

Kommentaar

Pigem peaksid sa kaastunnet avaldama talle, et üks aasta mudaliigas mängimise tõttu raisku läks.
          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas jalgpall94 Vaata postitust
            Et siis tänud ramos !!! Aga jh me olime lihtsalt sitad !!!
            Aga seda ka et viljandil pole mingit võimalust sest otepääle on ikka väga !ikka väga raske kaotada !!!
            jou aga ammu teada et pole võimalust meil ja pole ka millegi eest võidelda... nkn ju meeste liigasse järgmine aasta . edu teile , te ju nkn PJK ga kokku järgmine aasta.

Kommentaar

Algselt postitas roltz Vaata postitust
              0:2 jah meie kahjuks :S. Tegime väga hea mängu kuni lasime 1 minutiga endale 2 väravat lüüa. Võimalusi jätkus mõlemale poolele suht võrdselt, aga ikkagi.
              ee, võimalusi oli meil sitaks a me lihtsalt ei suutnud / viitsinud ära lüüa. motivatsioonist jäi meil puudu, kui te saite 2 lööki väravale teha. Edu teile, ei tahtnud midagi halvasti öelda

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
                viitsinud ära lüüa
                Kujutan ette kuidas sa värava ees mõtlema hakkad, kas sa viitsid ära lüüa või ei.

Kommentaar

Kovru ära aja paska.
                  Olid pidevalt närvis et väravale pihta ei saanud.
                  hakkasid seal vabandusi leidma

Kommentaar

hahahahaha , päris hea vabandus ei viitsinud ära lüüa , raudselt nii oligi

Kommentaar

ei, mis kurat. ära siin noki poisi kallal. ta ju ei VIITSINUD ära lüüa. :

Kommentaar

Higuaaaain , on tartanjan96 moodi jubedalt ikka, ei viitsind ära lüüa, mis mõttes nagu, kukkusid kuskil ?

Kommentaar

ära jama ta käib "taipoksis ja ega ta ennemgi halb kakleja polnud"
                          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Ma tean ka karated, kickboxi, tai chi-d ja muid hirmuäratavaid sõnu.

Kommentaar

ma käin taipoksis ? hui . ja roltz sa ni paks et ei jõuagi teha midagi

Kommentaar

Ära nüüd niimoodi kohe paika pane. Ei julge sulle enam midagi öeldagi.

Kommentaar

Working...
                                X