Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Heh, tänan aga lause teisest osast ma ei saa eriti aru, sest jalkat olen ma ikka väga pikalt mänginud.
Lihtsalt keegi rääkis et otepää on mingine 2 aastat vaid trenni teinud. Hea ja sümpaatne olid sa ikkagi, missest et rohkem trenni teinud siis kui teised. Ja tänan.
Kristen on tegelt Tarvastust pärit aga mängib meie meeskonnas. Pool meeskonda ongi meil kuskil 3 aastat vist trenni teinud ja teine pool on teinud kauem. Kauem on mänginud need, kes elavad Elvas, Paluperas või Sihval (8 km Otepäält) koolis käivad mängijad
Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.
Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.
Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja
Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja[/QUOTE]
Võitsime jep. Nüüd esmaspäeval Viljandi kunstal poolfinaalid, kindlasti lähme Eestikate võidu peale välja aga muidu ma loodan et seltsimees Kaido meiega poolfinaalides ei liitu, see Kildu mängu vile oli ülikahvatu, see penalt oli küll üleliigne
kusjuures mindki üllatas kuidas me alagrupis nii lihtsalt Maagümnaasiumist üle sõitsime
Esimese mängu ajaks enam nii hull ei olnudki. Oleks 20 mintsa enne esimest mängu olnud siis oleks täiesti perses olnud, ei oleks endast 10m kaugusel seisvat mängijat ka näinud vist
Aga et päris OT poleks siis julgen väita, et homme olen kohal.
Kommentaar