Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma mõtlesin sinult küsida.
    1:4 olevat jäänud
    Olen see kes olen

Kommentaar

SK10 Premium 1:4 (1:2) Viljandi Tulevik. no kamoon hullemat väljakut ei oskaks isegi välja mõelda.

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
        Heh, tänan aga lause teisest osast ma ei saa eriti aru, sest jalkat olen ma ikka väga pikalt mänginud.
        Lihtsalt keegi rääkis et otepää on mingine 2 aastat vaid trenni teinud. Hea ja sümpaatne olid sa ikkagi, missest et rohkem trenni teinud siis kui teised. Ja tänan.
        “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Kristen on tegelt Tarvastust pärit aga mängib meie meeskonnas. Pool meeskonda ongi meil kuskil 3 aastat vist trenni teinud ja teine pool on teinud kauem. Kauem on mänginud need, kes elavad Elvas, Paluperas või Sihval (8 km Otepäält) koolis käivad mängijad

Kommentaar

Kristen minu meelest väga sümpaatne mängumees

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
              Saad meie vastu 20 päeva pärast mängida
              Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.
              Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
              Kristen minu meelest väga sümpaatne mängumees
              Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.

Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja
                naer
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  naer
                  Mille üle sa naerad? Enda vile üle raudselt..

Kristen, vaata, et ikka kohale vead end

Kommentaar

Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja[/QUOTE]

Võitsime jep. Nüüd esmaspäeval Viljandi kunstal poolfinaalid, kindlasti lähme Eestikate võidu peale välja aga muidu ma loodan et seltsimees Kaido meiega poolfinaalides ei liitu, see Kildu mängu vile oli ülikahvatu, see penalt oli küll üleliigne

kusjuures mindki üllatas kuidas me alagrupis nii lihtsalt Maagümnaasiumist üle sõitsime

quote ei tulnd välja sry

Kommentaar

...Ja mind üllatas see, kuidas me kõigilt peale Abja ära saime, kuigi kõik kes meil seal kohal olid oleks päris korralikult pidanud mängima osata.

Viimane OT oli see siis

Kommentaar

essa mäng nagu mittemunnigi ei tajund udu oli pärisräige no

Kommentaar

Esimese mängu ajaks enam nii hull ei olnudki. Oleks 20 mintsa enne esimest mängu olnud siis oleks täiesti perses olnud, ei oleks endast 10m kaugusel seisvat mängijat ka näinud vist

Aga et päris OT poleks siis julgen väita, et homme olen kohal.

Kommentaar

võtke tuba vmidagi

Kommentaar

Algselt postitas aldr Vaata postitust
                              võtke tuba vmidagi
                              Ammu teada, et Kovru fag :S

Kommentaar

ahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .

Kommentaar

Working...
                                X