Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Põltsamaa 10:1 SK-10 Premium
Võimalusi oli meil veel mingi räigelt aga ei suutnud ära lüüa kõik löögid läksid kuskile saaremaale.Sk 10 sai vist nurgalöögist selle värava peaga ära löödud
Põltsamaa 10:1 SK-10 Premium
Võimalusi oli meil veel mingi räigelt aga ei suutnud ära lüüa kõik löögid läksid kuskile saaremaale.Sk 10 sai vist nurgalöögist selle värava peaga ära löödud
Nice work guys
Ise ei saanud kahjuks mängida, homme teine mäng.
Tulevik ka täna mängis ?
Pärnu Kalev 7:1 FCE Otepää (6:1)
Pärnu kohta ütleks niipalju, et nad väärivad seda liigavõitu. Pärast seda mängu võin öelda, et Saarts on raudselt selle liiga parim ründaja, Pärnul on ka parim kaitseliin vist siin liigas (Põltsamaaga pole mina mänginud), esimest korda olid sellised kaitsjad vastas, kes iga liigutuse peale segaduses ei olnud ja keda ma täit andmata üle ei jooksnud.
Endal oli mul mängu peale kaks 100% võimalust millest ühe ära lõin ja üks natuke kehvem olukord, mille ka tegelikult oleks ära pidanud lööma, aga sellele oleks tegelikult pidanud eelnema ka ohtlik mäng, mida ära ei vilistatud.(kohtunik oli üldse eile väga imelik, Pärnu omad löövad suvalt räigelt kaugelt väravast mööda, pall ilmselgelt kedagi ei puutu ja voilaa! nurgalöök)
Aga nagu ma eelnevalt ütlesin, siis Pärnul on väga hea kaitse teistega võrreldes ja sellega tehti mul mäng raskeks, aga nuriseda ei saa, lõpuks tuli see esimene liiga värav ära, mis alati oli mingi napika tõttu või väravavahi hea tõrje tõttu enne tulemata jäänud.
Aga hea mäng Pärnu, ja edu teile järgmine aasta esiliigas (Kui me muidugi teid kodus ei võida, aga see on "suhteliselt" keeruline)
Pärnu Kalev 7:1 FCE Otepää (6:1)
Pärnul on ka parim kaitseliin vist siin liigas (Põltsamaaga pole mina mänginud)
Saad meie vastu 20 päeva pärast mängida Usun, et meie kaitseliin on ka tugev, kui vaid iga mäng oleks õige kaitseliin kohal ( viimased 4 mängu on igast mängust 1 põhitegija puudunud : D ), aga eks sa ise otsusta peale Põltsu-Otepää vahelist kohtumist
ja, põltsul minuarust jumala hea kaitse, suht raske sealt läbi murda (vähemalt meil oli) , a Kristenil ei tohiks probleeme olla, kui meie mäng oli siis oli ta suhteliselt kiire ja lõi teravusi sealt äära pealt, millest küll üksikud lõppesid väravale löögiga aga ikkagi, terav ründaja in my opinion, siiski ennustan pöltsu võitu
Esimese mängu mängisin äärel (Merkuuri vastu), enne seda polnud liigamänge 2006 aastast saadik mänginud Aga muidu eelistasin äärtel mängida, kui niisama ja ka trennis mängitud sai.
Kommentaar