Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Higuaaaain ,
    replied
    luide, 3 sõna, fitnesss muscle dancing .

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitust

y u mad tho ginger
    EHHEHEH,hea võrdluslol

Leave a comment:

• Pragi#4
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    ahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .

y u mad tho ginger

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
    Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
    KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
    Koduvile käib väga närvidele .
    Paraku II liigas jah ple,koduvõistkond määrab kohtuniku

Leave a comment:

• Bojan9
    replied
    Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
    KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
    Koduvile käib väga närvidele .

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    No hea seegi, üks aasta lõpetasime nädal enne Meistriliigat, oktoobri viimasel nädalal või veel tsipa hiljem.

E: Vaatasin järgi, 29. oktoobril oli see hiline mäng

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Otepää 0-2 Põltsamaa

Ega meil lihtne ei olnud neid väravaid saada, päris hästi oli Elva kaitses. Rünnakuid neil oli, aga need olid sellised poolkõvad rünnakud, kus joosti enamasti kinni. Edu EJL-le nende mängude edasistel hooaegadel samuti oktoobrisse panemisega, kuradima külm on ju.

Leave a comment:

• jalkar
    replied
    Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn

tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
    vaatasid pealt ? kes oled ?

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn

tulemus: 2:0 koduvõistkonnale

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    FCE Otepää - Põltsamaa 0:2 (0:0)

Esimene värav oli väga hea. Umbes nagu Pirlo viimane, kuskilt 35lt meetrilt töpselt taha risti, väravavahil polnud midagi väga teha. Teine värav oli ilusti mängitud, äärelt tuli sööt ja nende ründaja lõi tühja ära.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    OT, aga : raasiku ei ole hale külakolgas ja kui see mis tal peas on on lõng, on igati normaalsem kui kiilaspäisus.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    ahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .

Leave a comment:

• Pragi#4
    replied
    Algselt postitas aldr Vaata postitust
    võtke tuba vmidagi
    Ammu teada, et Kovru fag :S

Leave a comment:

• aldr
    replied
    võtke tuba vmidagi

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Esimese mängu ajaks enam nii hull ei olnudki. Oleks 20 mintsa enne esimest mängu olnud siis oleks täiesti perses olnud, ei oleks endast 10m kaugusel seisvat mängijat ka näinud vist

Aga et päris OT poleks siis julgen väita, et homme olen kohal.

Leave a comment:

Working...
X