Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .
y u mad tho ginger
Leave a comment:
-
Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitustDünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
Koduvile käib väga närvidele .
Leave a comment:
-
Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
Koduvile käib väga närvidele .
Leave a comment:
-
No hea seegi, üks aasta lõpetasime nädal enne Meistriliigat, oktoobri viimasel nädalal või veel tsipa hiljem.
E: Vaatasin järgi, 29. oktoobril oli see hiline mäng
Leave a comment:
-
Otepää 0-2 Põltsamaa
Ega meil lihtne ei olnud neid väravaid saada, päris hästi oli Elva kaitses. Rünnakuid neil oli, aga need olid sellised poolkõvad rünnakud, kus joosti enamasti kinni. Edu EJL-le nende mängude edasistel hooaegadel samuti oktoobrisse panemisega, kuradima külm on ju.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn
tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
Leave a comment:
-
05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn
tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
Leave a comment:
-
FCE Otepää - Põltsamaa 0:2 (0:0)
Esimene värav oli väga hea. Umbes nagu Pirlo viimane, kuskilt 35lt meetrilt töpselt taha risti, väravavahil polnud midagi väga teha. Teine värav oli ilusti mängitud, äärelt tuli sööt ja nende ründaja lõi tühja ära.
Leave a comment:
-
OT, aga : raasiku ei ole hale külakolgas ja kui see mis tal peas on on lõng, on igati normaalsem kui kiilaspäisus.
Leave a comment:
-
ahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .
Leave a comment:
-
Algselt postitas aldr Vaata postitustvõtke tuba vmidagi
Leave a comment:
-
Esimese mängu ajaks enam nii hull ei olnudki. Oleks 20 mintsa enne esimest mängu olnud siis oleks täiesti perses olnud, ei oleks endast 10m kaugusel seisvat mängijat ka näinud vist
Aga et päris OT poleks siis julgen väita, et homme olen kohal.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: