Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Higuaaaain ,
    replied
    essa mäng nagu mittemunnigi ei tajund udu oli pärisräige no

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    ...Ja mind üllatas see, kuidas me kõigilt peale Abja ära saime, kuigi kõik kes meil seal kohal olid oleks päris korralikult pidanud mängima osata.

Viimane OT oli see siis

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja[/QUOTE]

Võitsime jep. Nüüd esmaspäeval Viljandi kunstal poolfinaalid, kindlasti lähme Eestikate võidu peale välja aga muidu ma loodan et seltsimees Kaido meiega poolfinaalides ei liitu, see Kildu mängu vile oli ülikahvatu, see penalt oli küll üleliigne

kusjuures mindki üllatas kuidas me alagrupis nii lihtsalt Maagümnaasiumist üle sõitsime

quote ei tulnd välja sry

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    naer
    Mille üle sa naerad? Enda vile üle raudselt..

Kristen, vaata, et ikka kohale vead end

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Algselt postitas Kristen Vaata postitust
    Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.

Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja
    naer

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
    Saad meie vastu 20 päeva pärast mängida
    Ma ei ole selles üldse kindel. Eilsel koolidevahelisel turniiril sain viimase mängu viimasel minutil hüppeliigesele viga (Ma vist ei saa kordagi Viljandi kunstmurult ilma vigastusteta tagasi tulla, ma ei tea mitmes kord järjest ma seal ennast ära vigastan) ja võibolla jätan teisipäevase mängu vahele, aga kindel ei ole. (Mingi vana vigastus vist, mis iga kerge kõksuga esile kerkib, viimase aasta ja paari kuuga on selle jala hüppeliigesega mingi 4-5 korda probleeme olnud). Pealegi on mul jälle transpordiga probleeme, muidu saaks kohal olla, aga siis tekib küsimus mis ma need 4 tundi Elvas teen kui ma tõesti bussiga sinna tulen. Aga eks näis.
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    Kristen minu meelest väga sümpaatne mängumees
    Taaskord tänud Muide, te panite selle võistluse kinni? Päris hästi paistis väiksel väljakul su tehnika ka välja

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Kristen minu meelest väga sümpaatne mängumees

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Kristen on tegelt Tarvastust pärit aga mängib meie meeskonnas. Pool meeskonda ongi meil kuskil 3 aastat vist trenni teinud ja teine pool on teinud kauem. Kauem on mänginud need, kes elavad Elvas, Paluperas või Sihval (8 km Otepäält) koolis käivad mängijad

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas Kristen Vaata postitust
    Heh, tänan aga lause teisest osast ma ei saa eriti aru, sest jalkat olen ma ikka väga pikalt mänginud.
    Lihtsalt keegi rääkis et otepää on mingine 2 aastat vaid trenni teinud. Hea ja sümpaatne olid sa ikkagi, missest et rohkem trenni teinud siis kui teised. Ja tänan.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    SK10 Premium 1:4 (1:2) Viljandi Tulevik. no kamoon hullemat väljakut ei oskaks isegi välja mõelda.

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma mõtlesin sinult küsida.
    1:4 olevat jäänud

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Mis sk10 - Viljandi jäi keegi teab?
    Ma mõtlesin sinult küsida.