Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kardo
    replied
    kovru aka Higuaaaain ,
    pane oma suu kinni juba, närvi hakkab su ulgumine ja mölisemine käima

Leave a comment:

• roltz
    replied
    Tänks mees Ega vist sulle ka keegi öelnud pole, et sa näed välja nagu redis. Peale selle näed sa veel välja nagu tuppes munn niiet hoia oma suu kinni

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    roltz, kõva vend omaarust ? maitea kas keegi sulle seda öelnud on aga sa näe välja nagu paks juut iraagi tänavatelt .

Leave a comment:

• alehis
    replied
    noh, ega, kurat, see, et, tead, noo.. kuidas saksamaa koondisesse said?

Leave a comment:

• roltz
    replied
    See on nüüd küll midagi uut.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    a, ja sa , alehis oled räige professionaal, nagu ma aru olen saanud , sa ei mängigi meie liigat, ära võta sõna siis, ega ma ei olegi mõni professionaal enda arust

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    a, ja sa , alehis oled räige professionaal, nagu ma aru olen saanud , sa ei mängigi meie liigat, ära võta sõna siis, ega ma ei olegi mõni professionaal enda arust

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    Õige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!
    Sa oled täiesti lootusetu amatöör.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Õige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    aint kukute ja nutate ja hädaldate.
    Selle osaga olen täiesti nõus, Vändraga mängides kaasnes iga kehakontaktiga mingi hädaldamine väljaarvatud kahe-kolme kaitsja puhul. Kui keegi kavatseb teist järgmine aasta täiskasvanutega ka mängida, siis edu teile.
    Ahjaa, keegi pani mulle täiesti mänguväliselt meelega kossi ka seljatagant, pärast seda on Vändra kõige ebasümpaatsem meeskond siin liigas.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    okei, meil oli sitt päev, ma mängisin mängu algusest peale põlvevigastusega, kuna GERT v kes ta on pani hea matsu kannaga mööda põlve , ja vaprus, te olete haledad, väikseid mängijaid meeskond täis , kukute igal sammul, üks hakkas HAHAHAHA isegi ulguma seal , niiet teil ei tohiks midagi öelda olla, aint kukute ja nutate ja hädaldate.

Leave a comment:

• roltz
    replied
    Ära nüüd niimoodi kohe paika pane. Ei julge sulle enam midagi öeldagi.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    ma käin taipoksis ? hui . ja roltz sa ni paks et ei jõuagi teha midagi

Leave a comment:

• roltz
    replied
    Ma tean ka karated, kickboxi, tai chi-d ja muid hirmuäratavaid sõnu.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    ära jama ta käib "taipoksis ja ega ta ennemgi halb kakleja polnud"

Leave a comment:

Working...
X