Erilist taktikat polnudki neil polnudki. Keskkaitse lõi pikke palle ette ja ründaja (R9) lõi ära oma võimalused mis tekkisid.
Kahju ainult, et meil 1:3 seisus kadus suht mängutuju ära, aga kui üks värav ära löödi läks jälle hästi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Warriorid on peale yhinemist siis kõvasti paremad , või kuidas neil see mängu tase ja kokkumäng on ?
Leave a comment:
-
FC Elva - FC Warror 4:4 (1:0)
1:0 (Sikk; üks-üks)
1:1 (R9; ei näinud)
1:2 (R9; kauglöök, mis lendas latti ja mille Valga oma sulust ära lõi. Kahjuks kohtunik ei pannud kohe tähele ja luges ära)
1:3 (R9; üks-üks)
2:3 (Teder; tõmbas 2 kaitsjat ja väravavahi ära ja lükkas sisse)
3:3 (Teder; üks-üks)
4:3 (Teder; oli mälujärgi kah vist üks-üks)
4:4 (R9; üks-üks)
Leave a comment:
-
3 - 0 , Sk 10 - Võru, mäng oli raske, üllatavalt sitt esitus, kapten mängis meil ainukesena tõsiselt, kõik teised olid väsinud vms. Mingit liikumist väljakul ei toimunud, aga võit on võit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tammu Vaata postitust
Võru vastu mäng homme, võime kaotada, kuna mängime üsna vähemuses, vigastused ja kõik on peal, meeskonnas on muudatused, väravavaht on meil väljas. Raskeks läheb, aga loodame, et lööme ära ja oleks tore.
Leave a comment:
-
Teie meeskonnas ongi mingid egopoisid koos ju suht ( ma ei ütle, et sina ) , vaata, mis te foorumis kirjutate ja mida iganes.
Võru vastu mäng homme, võime kaotada, kuna mängime üsna vähemuses, vigastused ja kõik on peal, meeskonnas on muudatused, väravavaht on meil väljas. Raskeks läheb, aga loodame, et lööme ära ja oleks tore.
Leave a comment:
-
Ma usun , et eelmises mängus ei jäänud kellegile märkamatta , et meil paremkaitsja kogu aeg vaidles trennaga .. see on suht nõme jamh .. mõnel lööb ego lihtsalt rohkem välja kui teistel ..
Leave a comment:
-
Tegelt mida vanem treener seda kogenuim aga teie suhtumine sellesse treenerisse mis teil on väga sitt
Leave a comment:
-
Meil on see suht tavaline , et kui oleme kuskil 3-0 või 4-0 taga siis enam ei viicita mängida .. eelmine aasta mängisime Operi JK-ga ja suht nagu võrdsed olime , aga nad lõid mingi kogemata tsenderdused otse väravasse ja sellised väravad nagu ja 2-0 vict oli seis kui keegi ei viicinud mängida ja lõpuks saime 9-0 .( see mäng oli yldse vict siiamaani kui mina mänginud täiesti lambist võetud , enamus sellised pasad mängud tehti meile Kallastes ja Jõhvis kus oli vene kohtunikud :S , kui olete mänginud neis kohtades siis vict saate isegi aru ). see oli muidugi Võhma Gymn. all mängides ja eelmise treeneriga .. eelmine treener oli juba mingi 64 vict vana ka jne .. ja noh see oli yldse yks komöödia mis meil toimus .. :P See aasta on suhtumine ja kõik ikka kõvasti paremad .. kaotustest tuleb yks asi siiski ka kasuks .. kui kogu aeg võidad siis sa enam ei oska kaotada , ja kui korra kaotad siis moraal nullis ja ei saagi edasi ..
Vaatame siis kuidas hooaeg lõpuni veab ..
Leave a comment:
-
Me oleme saanud suurema kaotusega ka pähe aga me ei jäta selle pärast mängu pooleli vaid ikka võitleme edasi
Leave a comment:
-
Ei tea .. ma olen kaks aastat täiskasvanutega mänginud ja ei pea väga kogu aeg kellegil järele jooksma kui enda käes pall on .. kujuta ette meie moraali siis teie vastu mängida yleeile
Leave a comment:
-
aga endast vanematel on tore järel joosta ,mis tõmbab moraali null.Kui suht mängu ei taju
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: