Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Reaal Madriid
    replied
    Jõudsin pool tunnikest tagasi trennist koju ja ei rääkinud kyll keegi, et mäng ära jääb.. Treener ainult mainis, et ei saanud täna muru niita märjaga, homme niidab.. Muust nagu juttu ei tulnud.

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
    Kuulge, tulete ikka kohale siis ? Et mul sama asi, et pean Põltsu ca30km kauguselt tulema, mõttetult ei tahaks nagu tulla.

Tahaks isegi teada.

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
    btw, mis kohta mängite ja mis nr ?
    Äärepoolik, nr 11, aga kuna teine nr 11 on olemas (mul on mingi vanem särk), siis protokollis olen nr 21 all vist.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Kuulge, tulete ikka kohale siis ? Et mul sama asi, et pean Põltsu ca30km kauguselt tulema, mõttetult ei tahaks nagu tulla.

btw, mis kohta mängite ja mis nr ?

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Ok. Saada oma MSN pmiga kui viitsid.

Ma rääkisin praegu teise treeneriga. Ta proovib meie peatreeneri kätte saada Hispaaniast ja Põltsamaa treeneriga ka veel rääkida. Praegu pole veel midagi kindllat.

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Kui lõpuks selgub, kas te lähete või ei, siis anna sellest siia ka teada. Üksi oleks sinna suht mõttetu kohale minna.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    No muidu ei oleks vast probleeme tulnud, aga küllap treener ei vaadanud järgmisi voore edasi, ise kah ei mõelnud sellele ja küllap siis nii jäigi. Kuigi seal jalgpalli liidu kodukalgi võiks olla mingid nn teated, kus on voor varasemaks või hilisemaks tõstetud.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Krt ärge jamage, tahaks mängida
    Kirjutan siis siia meie klubi mängud sel hooajal, et kõik ikka ette teaksid, kuna mäng on:

Põltsamaa - Otepää 25.05 18:00
    Põltsamaa - Vilj.Tulevik 1.06 18:00
    SK 10 - Põltsamaa 08.06 17:00
    Merkuur - Põltsamaa 15.06 17:00
    Põltsamaa - Vändra 21.06 18:00
    Pärnu Kalev - Põltsamaa 20.07 17:00
    Vilj.Tulevik - Põltsamaa 3.08 17:00
    Põltsamaa - Merkuur 17.08 18:00
    Vändra - Põltsamaa 31.08 17:00
    Põltsamaa - Pärnu Kalev 07.09 17:00
    Otepää - Põltsamaa 05.10 17:00

Ja yritage ikka kuidagi teisip kohale saada.. Proovige vähemalt :P

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Ma sain ka just praegu sellest teada. Kui see mäng tõesti teisipäeval toimub, siis minul jääb see suure tõenäosusega vahele. Kui juba eelmine kord oli transpordi leidmisega raskusi, siis seekord ma seda paari päevaga küll ära ei organiseeri.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Jah, ma Otepää mängija. Ma üritan õhtu poole teisi treenereid kätte saada.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    Mmm, ma ei oska öelda selle kohta, aga nüüd on meil küll veits jamasti. Treener vist ei teadnud, et see voor on ettepoole tõstetud ja on ise praegu Hispaanias CLi vaatamas.
    Aga kedagi muud jalgpalli esindajat seal või treeneril mingit sõpra vms pole siis, kes saaks asjad ära ajada, et mäng ikka teisip toimuks(kui jutt käib Otepääst ikka )?( BTW, sa Opepää mängija jh ? )

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Mmm, ma ei oska öelda selle kohta, aga nüüd on meil küll veits jamasti. Treener vist ei teadnud, et see voor on ettepoole tõstetud ja on ise praegu Hispaanias CLi vaatamas.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Okei, aga kuulge, vaat ma mängisin täna IV liigat(u70min, (sain punase kaardi, aga see loomulikult ju ei loe noorteliigas) kui see midagi weel tähendama peaks), kas ma võin teisip mängida Otepää vastu siin liigas? Ei tahaks nagu, et mingit jama tuleks sellisest lollist reeglite mittetundmisest.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    Merkuur-Juunior vs FCE Otepää 2:1(2:1)
    No mis ma siis räägin eriti.

Esimesed minutid lükkas M-J päris hästi söötu ja meil tekkis paar peata olekut, sest pole kokkumängu. Nende väravad tulid nurgalöökidest. Esimese värava ajal oli prohmakas ja värav läks meie väravavahi nimele. Teise löögi ajal jäeti üks mees võtmata, kes sai vabalt ühe puutega palli alla nurka suunata. Meie värav tuli penaltist. II poolajal oli mõlemal meeskonnal paar head võimalust aga ära ei suudetud lüüa.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Märkige mängude tulemus ja rääkige paar sõna lähemalt ka, huvitav oleks lugeda

Leave a comment:

• supermario
    replied
    SixtySix, ilmselt oled minuga päri, Merkuur siiski nii kõva ei ole et esikolmikusse end murda.

Leave a comment:

Working...
X