Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Võru mängis täna hästi , samas kui meie tegime hooaja si*ema mängu .. Meil oli ikka tunda , et yhte keskpoolikut ning ryndajat polnud kaasas .. suht koht võssa läks mäng ..
Mäng ei olnud tegelt sitt ju. Lihtsalt me üritasime kõik võimalused ära lüüa, mis meil olid. Vahepeal feilisime, ikka juhtub. Võru mängis minu arust üsna hästi.
SK Tääksis mängivad suht paar teise liiga parimat mängijat Kindlalt Jorgen ,Tauno , Rainer, Rigo. Keskel võiks keegi tugev mängida veel peale jorgeni olla. Jorgen nagu üksi mängiksgi poolikut. Seda oli võru jk mängus näha!
Kessa oled ? , ma olen kaitses ja pidevalt näen pooliku mängu .. Jorgen tõesti on pidanud vähemalt kaks viimast mängu täiesti yksi mängima .. Võruga mängus oli keskpoolikust meil puudu Karl kes tavaliselt on Jorgeniga keskel .. ( ma Tauno ) mul viimased kaks mängu suht metsa läind . Muideks Riigo on õige nimi , ja miks sa vasakkaitsjast Tonyst ja siis Jussist ( Johan ) midagi ei räägi ? Tony laseb ikka väga prolt enda ääres .. ja muidu on meil häid mängijaid ikka weel .
Meeskond ei mängi lihtsalt väga hästi kokku preagu kuna oleme kõik koos kuskil pool aastat või paar kuud peale trenni teinud ja paljud ei saa trennis käia ka kogu aeg , mina ja Rainer käime pidevalt Võhma suurtega surtsus .. a me ka kogu aeg ei saa käia .. ma usun , et Jorgen ei peaks yksi mängima keskpoolikus kui me saaks teha 3-4 trenni nädalas koos ..
EDIT: Võruga mängus olid enamus mängijad allapoole keskmist kah ikkagi ja me ei saand mitte millegagi tegelikult hakkama Võruga mängus ..
Sk Tääksi 0-5(vict) Sk 10
Mängiti meid haledalt yle ..
Pole mingit kahtlustki , et Sk 10 oli parem ning korraks oli latt ka vict ja võimalusi jäädi kasutamatta . Kui 4-0 taga olime , siis juba oli kõigil kopp ees suht ja mängida ei viicind .. See aasta on Sk 10 esimesena edasi .. kes teisel - kolmandal on jääb weel otsustada .
Kommentaar