Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no ma käisin esimest korda erakliinikus, umbes aastaaega tagasi ja arvasin, et tehti korda nagu, maksin mingit hingehinda ka veel(umbes 5000) ja siis käisin tartus ühejuhtuvama ninakurgukõrva arsti juures(kes kahjuks lahkus meie seast mõni kuu peale seda) ja ta vaatas korra ninasse ja ütles, et seal pole praktiliselt mitte midagi tehtud. Seega panid siis uus opi aeg, ja siin ma siis olen :S
seekord pandi siis mingid plast plaadid ninna ja asja, loodan, et rohkem ei pea minema-st ma ei lähe enam rohkem !
[QUOTE=Hr. Rauno;924694]no ma käisin esimest korda erakliinikus, umbes aastaaega tagasi ja arvasin, et tehti korda nagu, maksin mingit hingehinda ka veel(umbes 5000) ja siis käisin tartus ühejuhtuvama ninakurgukõrva arsti juures(kes kahjuks lahkus meie seast mõni kuu peale seda) ja ta vaatas korra ninasse ja ütles, et seal pole praktiliselt mitte midagi tehtud. Seega panid siis uus opi aeg, ja siin ma siis olen :S
seekord pandi siis mingid plast plaadid ninna ja asja, loodan, et rohkem ei pea minema-st ma ei lähe enam rohkem ![/QUO
Tallinna JK Dünamo - Pärnu JK Vaprus II 1:4
VÕITSIMEEEE ))
nüüd järgmine mäng siis fc abjaga , ei jõua ära oooodata .
kle kaitz kes teil suurim väravakütt ja mitu väravat ?
Kommentaar