Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
-
Ega jah... nu meiega mängides on teil veel kergem,kuna eelmises mängus punase teeninud või õigemini antud eest jätab üksparimaid meie mängija mängu vahele,tuleb tunnistada see on suur puudujääk meile,ta ikka tegi teie kaitseliiniga ise mida tahtis aga ehk teised veavad ka välja
Olen see kes olenKommentaar
-
Ega jah... nu meiega mängides on teil veel kergem,kuna eelmises mängus punase teeninud või õigemini antud eest jätab üksparimaid meie mängija mängu vahele,tuleb tunnistada see on suur puudujääk meile,ta ikka tegi teie kaitseliiniga ise mida tahtis aga ehk teised veavad ka välja
aga mina olen tagasi
!
Kommentaar
-
Ego,ego ego :d!Ega jah... nu meiega mängides on teil veel kergem,kuna eelmises mängus punase teeninud või õigemini antud eest jätab üksparimaid meie mängija mängu vahele,tuleb tunnistada see on suur puudujääk meile,ta ikka tegi teie kaitseliiniga ise mida tahtis aga ehk teised veavad ka välja
Tegelt ma tahaks küll pärnuga mängida
!
Nad on kõige toredamad vastased
!(Y)
Kommentaar
-
tegi meie kaitseliiniga mida ta tahtis ei no päris hästi öeldud eks me siis järgmine mäng näe kes siin teeb mida tahab sest mõni vend hakkab siin hullu vatti saama.Ega jah... nu meiega mängides on teil veel kergem,kuna eelmises mängus punase teeninud või õigemini antud eest jätab üksparimaid meie mängija mängu vahele,tuleb tunnistada see on suur puudujääk meile,ta ikka tegi teie kaitseliiniga ise mida tahtis aga ehk teised veavad ka välja
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
ma ootan kui meil millalgi teiega mäng tuleb siis me veel vaatame sa nuttad seal platsi peal
Kommentaar
-
õnnepisarad alati oodatud, a ise ei mängi enam noori, lihtsalt vahtisin siin ringi ja nägin su lollust siin, ma usun et kui ta teie vastu mängides juba läbis edukalt teie katseliini siis ta teeb seda veel ja veel
FC Otepää IIKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Pärnul vast kõige hullem seis, kuna neil kaks mängu rohkem peetud.
Kommentaar