TV6-lt näeb!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Kommentaar
-
ennem lõpetame selle aasta ilusti äraAlgselt postitanud kasutaja Calva. pooltsee teema üldse jamps keegi võiks ära kustutada
ma ootan uut aastat , siis kindlasti muutub midagi
ja uuel aastal uue hooga nahh.
Kommentaar
-
no kolmas kord ikka abjalt me siss eei saa juuAlgselt postitanud kasutaja Calva. pooltmis siin ikka lõpetada kõik nagunii pole nagu ma tahaks mingi abjalt saime sisse jne blaabla
, muidu kõik suht okei
Kommentaar
-
Ma ei jamsigi, te mängitegi. Vapruse noortel on viimane aasta A liigas järgmine aasta enam nad ei mängi, seega mängite teie nende asemel.Algselt postitanud kasutaja Calva. pooltkle ära jamsi nüüd me pole mingid sitad kui sul siuke mulje jäänud , kui ikka mäng läheb siis on kõik okei . paneme täiegaKommentaar
-
Duubeldan, seetõttu see ongi alles minu esimene postitus (Loodetavasti ka viimane) teemal "noored ja naised"siin teeemas on üle 500 postituse ja nendest 75 protsenti on täielik pask..totaalselt pask.
Kes vingub et tal pole õiged papusi,kes vingub et treener on süüdi kaotuses,kes saadab kedagi suhu võtma nurgataha,kes ütleb kellegile mis asi on CL(Halllllllo saa mängid jalgpalli ja ei saa tea mis asi see on,apppi) kes lubab kurikat anda kellegile ,jne jne jne jne.Mannetu on seee värk teil siin, mingit vajaliku infot keegi ei edesta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
..ja ma arvan et mis järgmine aasta esiliigast võib saada,reali ei pidand olema,vaprust samuti,jokerit samuti sillamäe ja merkuur on ka suhteliselt mannetud ja ei imesta kui järgmine aasta on selline seis et hetkel II liigas mängivad tiimid on kõik Esiliigas.i don t like u u don t like meKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar