Ah jaa hommiku olid osaliselt FC Abja mängijad piirkondlikel koolidevahelisel 6-9 kl ML jalgpalli turniiril,kus saadi III koht.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Algselt postitas Prokiller Vaata postitustPärnu Vaprus vs Tallinna Dünamo 1-4, esimene poolaeg oli 1-0 kuid siis tegi treener mingid mõttetud vahetused ja väravad hakkasid tulema.. njah treeneri kärn aga midagi teha pole
Kommentaar
-
Algselt postitas HannesK Vaata postitustsee fjodorov on kõige hullem nähvits üldse, ainult ülbab
Nu,mis teha kui oled ikkagi ML väljakule saanud siis küll,aga igatahes on kahetsusväärne,et jätkuvalt Narva selliseid asju ikka teeb ja muidugi polnud neil õiget treenerit kaasas,vaid oli vanameister väsimatu Gruznov isiklikult
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu,mis teha kui oled ikkagi ML väljakule saanud siis küll,aga igatahes on kahetsusväärne,et jätkuvalt Narva selliseid asju ikka teeb ja muidugi polnud neil õiget treenerit kaasas,vaid oli vanameister väsimatu Gruznov isiklikult
www.fcabja.pri.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTõenäoliselt:
FC ABJA - Narva JK Trans 2:-FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustooh võitsite liidrit(Y)Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva.OU millal mäng on muidu , pärnu abja ma mõtlen ?
Aulis #16 ütleb:
ma ei tea millal mäng on aga vaata abja põllumeeste kodulehelt
D:
Põllumeeste koduleht on enam-vähem,antud hetkel teil pole sedagi okOlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar