Kaitz vastab see tõele et Leegionil võeti punktid maha?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustKaitz vastab see tõele et Leegionil võeti punktid maha?!
Kommentaar
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustKaitz vastab see tõele et Leegionil võeti punktid maha?,muidu on tühistamisi ikka väääga palju olnud selles liigas.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEks täpsemalt selgub, kui ametlikult on protokoll kinnitatud,aga ootame paarnädalt veel,muidu on tühistamisi ikka väääga palju olnud selles liigas.
Vaata, kui palju nad sohki teinud on!
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustAga neil midagi ei juhtu selles eest?
Vaata, kui palju nad sohki teinud on!
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Tänane mäng, mis toimus Ajaxi kunstmuru staadionil oli super! Kohtunik, kes jagas mängust väga palju vilistas kõik vead ra, va tallad ees sõitmised, suluseisud, ja kätega lükkamised. Kaarte ei jagatud isegi haledalt maha tömbamise eest, käega mängimise eest karistusalas(minu prohmakas) jne. Igastahes hullem koduvile mida eales näinud olen, skori ei oska kindlalt öelda, aga mäng oli ebaaus, meile FC Abjale jäi määramata penalt, kui mängijale joosti karistusalas otse kehasse ja ei mängitud palli!
aitäh!
Kommentaar
-
Ajaxi kunstmuru 17.juuni kell 17.00
FC Ajax Lasnamäe - FC Abja 6:3(2:0)
FC Abja väravad:49'77'.MIKK METTUS(10 värav liigas) ja 88' GERT SEEGEL.
Ega jah mäng oli Abja poolelet väga hea kunstmurul,aga kahjuks polnud kohtunik pädev nagu võõrsil mängudel ikka.Tegime hea mängu ,aga tulemus on negatiivne,loodame et augustis saame tõsiselt võidutsoonele.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustTsh, täis kass kohtunik oli! Esimest korda vilistas vist :/!
Ega need mängijad ka muud moodi vist mängida ei osanud, kui kossi või kättega selga ;S.
Ei noh edu neile siis, kui nad nii jätkavad!
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustVahet ju ei ole, milline kohtunik oli. Kaotanud oleksite niiguinii. Sitad olite.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustVahet ju ei ole, milline kohtunik oli. Kaotanud oleksite niiguinii. Sitad olite.
Ma arvan küll, et on!
Meil oleks kaks penaltit olnud MIDA TA EI VILISTANUD siis veel umbes mingi 5-6 kollast kaardi neile mida ta ei andnud! See võtab küll mõnusalt mängu isu ära ;S!
Oleks normaalne vile olnud oleks nad pähe saanud!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar