Algselt postitas JustFeelIt
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Velldoris Cup 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustnende jaoks oli see väga hea turna loomulikultja mul on ülisavi mida sa arvad minust
Kommentaar
-
Algselt postitas peeter pano * Vaata postitustongi noh. mul on ka haigelt suva.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Live4ever Vaata postitustMida ta tegi siis? 1 Värvav oli tema oma, ülejäänud oli kaitse viga juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustVäga asjalikud postitused iseenesest.annaks lausa kümme punkti
Kommentaar
-
netihiirod, netihiirod.....
Aga Edgar, naljaga pooleks norin nüüd sind.Mäletad Annelinnal eelmine aasta, kuidas sa lasid keskjoone tagant Martin Talimetsa pika palli üle pea väravasse?
okokko, peace
Aga oleme ausad, Levadia oli turniiri parim Eesti sats. Ja Lokomotiiv ei olnud see aasta just kõige parem, võrreldes eelmiste aastatega. Üldse oli see turniir kuidagi rohkem... meenutas ENMV mänge. Segane turniir oli natuke, korraldus halb saab öelda selle peale.
Ja piuvau jejeje, kes iganes sa oled, mis mõttes kiideti üht Levadia mängijat? Kes kiitis? Ja kui see oli Lokomotiivi mängu põhjal, siis ma oskan öelda vaid kaht - Andreas või Trevor.
Ja kiidan Ott Arumeelt, kes tegi suurepärase kokkuvõtte soccernet.ee leheküljele. Sündinud hinnatud vutivaatlejaks!
Kommentaar
-
Algselt postitas peeter pano * Vaata postitust1)pane oma suu kinni, kui sa minuga räägid.
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustAga Edgar, naljaga pooleks norin nüüd sind.Mäletad Annelinnal eelmine aasta, kuidas sa lasid keskjoone tagant Martin Talimetsa pika palli üle pea väravasse?
okokko, peace
. Ja kui nüüd norida, siis mul on ikka meeles sinu punane kaart meie vastu
.
Kommentaar
-
Algselt postitas peeter pano * Vaata postitustära pedetse, pedei don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustkas sa oled idioot või mis tüüpi sa oled?Noninonii
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar