Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Velldoris Cup 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

*Kustutatud

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
      Aga enamus ei loe ! Loevad selle turniiri tulemused, ning hetkeseisuga on Tammeka teist parem. Saage aru juba !
      Ma saan aru, aga tammeka ei old meist parem, me koguaeg enamvähem võrdsed meeskonnad old. Lihtsalt, ma ei saa aru sellest, et alati kui midagi on siis hakkab tammeka egotsema. Näiteks: väravavaht. hakkab õigustama kui ta ise ka teab et mõned väravad olid tema vead, mis ma pean tõesti hakkama igat mängu lindistama ja näitama teile aegluubis et aru saaks et alati ei ole tammekal ka õigus.. pealegi, viimse mängu põhjal võtad hetkeseisu?okei, võitsid.
      Üks näide: Levadia on Velldoriselt rohkem kotti saand kui võitnud, mis see tähendab et velldoris neist paremad?, vaevalt, levadia velldorisest sitaks üle tegelt. neil lihtsalt ei vea nendega.
      sellise asja pärast ei saa öelda et levadia sitem . blabla

Pole midagi öelda, tammeka mängis suhteliselt hästi, aga, ärge arvake endast liigapalju.
      Fc Elva, Fc Flora, Valga Warrior.

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
        No aga te järelikult ei olnud nii head, et finaalis mängida, Tammeka oli. Aga mis mõte on tühise asja pärast vaielda ?
        umm, kui ma õieti eestpoolt vaatasin siis oli just tammeka see kes mölisema hakkas.

Kommentaar

Foorumis olete muidugi kõik kõvad mehed, tehke asi platsi peal selgeks
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas E'Brauer Vaata postitust
            umm, kui ma õieti eestpoolt vaatasin siis oli just tammeka see kes mölisema hakkas.
            Mis sa teed nalja mees või ? Vaata uuesti siis . Meil ei olnud midagi öelda, häbi oli teise poolaja pärast. Te hakkasite laskma, et tammeka nii ja tammeka naa, et mida nad finaali üldse otsisid jne, tribüünidel lasite ka suht hästi. Ja räägi, miks ma pean üldse foorumis, enda ja teiste väravaid läbi võtma hakkama, sellejaoks on võistkonna koosolek ja analüüs, kus mäng läbi võetakse. Niigi ütlesin FOORUMIS, et kaks väravat oleks võinud ära võtta, mida sa veel tahad ? Me jäime igaljuhul turniiriga väga rahule, v.a viimane poolaeg, arvan, et rahuloluks on tegelikult põhjust, teil on võimalik järgmine aasta ju sama teha . Millejaoks sellise asja pärast üldse taielda ?

Rahu .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
              Mis sa teed nalja mees või ? Vaata uuesti siis . Meil ei olnud midagi öelda, häbi oli teise poolaja pärast. Te hakkasite laskma, et tammeka nii ja tammeka naa, et mida nad finaali üldse otsisid jne, tribüünidel lasite ka suht hästi. Ja räägi, miks ma pean üldse foorumis, enda ja teiste väravaid läbi võtma hakkama, sellejaoks on võistkonna koosolek ja analüüs, kus mäng läbi võetakse. Niigi ütlesin FOORUMIS, et kaks väravat oleks võinud ära võtta, mida sa veel tahad ? Me jäime igaljuhul turniiriga väga rahule, v.a viimane poolaeg, arvan, et rahuloluks on tegelikult põhjust, teil on võimalik järgmine aasta ju sama teha . Millejaoks sellise asja pärast üldse taielda ?

Rahu .
              hmm, kui ma ei eksi siis ütles tali seda et mida te finaalist otsite. sa ise hakkasid algul antoniga paukuma. kui ta ütles leva vennale et ilus sõnum vms..

Kommentaar

Algselt postitas E'Brauer Vaata postitust
                enamustest mängudest võidame ikka meie teid.
                Hakkas huvitama, mõtlesin veidi ja tõin tõin välja viimased kuus mängu:

Kevadring 2007: Flora - Tammeka 1:3
                Tammeka cup 2007: Tammeka - Flora 0:1 *
                Velldoris cup 2007, alagrupp: Flora - Tammeka 1:3
                Velldoris cup 2007, 5-6 koht: Flora - Tammeka 1:0
                Sügisring 2007: Tammeka - Flora 0:2
                Kevadring 2008: Tammeka - Flora 0:1
                Velldoris cup 2008: Flora - Tammeka 1:2

Niiet hetkel 3:4, ja kuu ajapärast järgmine mäng .

Kommentaar

Hakkas huvitama, mõtlesin veidi ja tõin tõin välja viimased kuus mängu:

Kevadring 2007: Flora - Tammeka 1:3
                  Velldoris cup 2007, alagrupp: Flora - Tammeka 1:3
                  Velldoris cup 2007, 5-6 koht: Flora - Tammeka 1:0
                  Sügisring 2007: Tammeka - Flora 0:2
                  Kevadring 2008: Tammeka - Flora 0:1
                  Velldoris cup 2008: Flora - Tammeka 1:2

Niiet hetkel viigis, ja kuu ajapärast järgmine mäng .
                  kus on tammeka cupi võit?

Kommentaar

aijah, see polnudki meeles, palju jäi ?

Kommentaar

aijah, see polnudki meeles, palju jäi ?
                      2:1 meile kui ma ei eksi, v oli 1:0

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                        Foorumis olete muidugi kõik kõvad mehed, tehke asi platsi peal selgeks
                        ÕIGE OTT!

KURAT, OTT RUULIB!!!! HINNATUIM VUTIVAATLEJA!!!

GO OTT, SUL ON ANNET!!!!

Kommentaar

Noo vott, samamoodi tuleb platsil särada nagu mina
                          Algselt postitas Maekas
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

tra need 93 levadia vennad on kõik jube sita iseloomuga vist. eriti tiiduse poisid.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                              tra need 93 levadia vennad on kõik jube sita iseloomuga vist. eriti tiiduse poisid.
                              Sa oled ka sitt!!!!!!!

Kommentaar

sitt võin olla aga iseloomuga on kõik korras.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X