Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen küll jah kade veidike, aga ivo ütles kõik õigesti niiet, ja sa Piaoviaopiuviao ole üldse vait
kuule väike poiss anton,sulle on tähtsam ,et sul oleks kedri üle põlve ja kõige uuemad nike papu jalas ja soeng korras.
ja ma ei saa aru mis siin enam vaielda on,tammeka oli see turniir parim eesti sats ja nüüd on kõgil raske seda tunnistada,täis eestlaslik kadedus on mängus,uskumatu.
kuule väike poiss anton,sulle on tähtsam ,et sul oleks kedri üle põlve ja kõige uuemad nike papu jalas ja soeng korras.
ja ma ei saa aru mis siin enam vaielda on,tammeka oli see turniir parim eesti sats ja nüüd on kõgil raske seda tunnistada,täis eestlaslik kadedus on mängus,uskumatu.
nende jaoks oli see väga hea turna loomulikult ja mul on ülisavi mida sa arvad minust
No sa siis mingi tammeka geeliskutist varumees?
Või Lokko äkki?
Mis sul lokko kohta öelda on ? Mängib vähemalt isuga. Sina ega keegi teine sinu komandast ei suutnud meie vastu mitte sittagi. Isegi korralikku väravat ei löönud, selle imesin ma endale ise sisse, olgugi , et värav on värav.
Täitsa kurb on kohe vaadata, kui kadedad oskavad Eestlased olla. Oleks te siis napilt finaalist välja jäänud. Te saite ka velldoriselt põske, aga suhtumine on küll selline, et tra, teist oleks ikka paremini mänginud. Hui oleksite, veel rohkem oleksite saanud . Meid mängiti lihtsalt nii tühjaks, nad lükkasid meist nii mitu paremini korda söötu, et meil sai jõud lihtsalt otsa. Anna andeks, et julgen öelda, et me oleme teiega täiesti võrdsed võistkonnad ja ka teid oleks nii läbi tõmmatud, et häbi oleks hakanud .
Mis minusse puutub, siis tundub, et peale superhea väljakumängija, oled sa ka suurepärane väravavaht, et ütled, mille ma oleksin pidanud ära võtma ja mille mitte. Jah, kaks viimast lööki olid täiesti jõukohased, aga jõudu lihtsalt enam ei olnud. Lõpus kõrbesime me kõik, meeskonnana, esimesse poolaega olid poisid kogu oma varud pannud, peale teisepoolaja esimesi väravaid lihtsalt ei suutnud enam ja ka kaitses hakkasid lihtsad vead sisse tulema. Tasemevahe oli ikka kõva. Arvan, et sel päeval poleks lokomotiivi mitte keegi võitnud.
Tühiteema on see suhteliselt, võidelge järgmine aasta ise finaalikoht välja tehke paremini, edu . Ja kohtub meistrikatel .
No sa siis mingi tammeka geeliskutist varumees?
Või Lokko äkki?
Ma olen täiesti erapooletu.ma nägin turniiril oma silmaga pea kõike mänge ja tahaks Tammekat kiita hoopiski,hästi mängisid,hea väravaht ja tublid poisid.Ja ,et nad nüüd kaotasid Lokole nii suurelt on tingitud pigem nõrgas füüsiliselt olekus,venelane jõuab vastupidada ja arvestades mis võimalused on Lokol võrreldes Tammekaga,siis ei ole midagi imestada et nii suur kaotus tuli.
Ja üleüldse jättis ka Levadia kohati väga hea mulje.
Ja märgiks veel ühe asja,et Levadia-Loko mängu ajal kiideti ühte Levadia poissi,kes see oli,selle jätan enda teada.
Tähendab, millest me räägime, me tulime teiseks, te jäite viiendaks-kuuendaks, arvan, et teil ei ole mingit õigust sellekoha pealt sõna võtta kuidas meie mängisime. ja ausalt, ei huvita ka teie arvamus ,
Kommentaar