Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
..nojahh, jälle sõbrad hädas (et mõni Nossov ei arvaks et mul endal piletid puudu) ja vaja oleks 4 piletit EST vs ENG mängule - ideaal kui need oleks kõrvuti kohad , aga võib olla ka 2 + 2 kõrvuti kohtadel piletid. No et igaljuhul mitte üksikud kohad.... Sõbrad on sellised maksujõulised - andsin täiesti neile mõista, et 250.- ga sellele mängule piletit ei saa
Tundub, et eestlastega ei saa suuremate panuste puhul äri ajada. Kahjuks. Lepid summad asjad kõik kokku ja pärast kuuled küla pealt, tegelikult saare pealt, et vend müütab oma pilteid järjepanu edasi Eks see ole see ahnuse asi, et kui saan palju, saan äkki veel Häbi lugu küll, pole siiani ühtegi kokkulepet või lubadust murdnud, ei murra ka edaspidi.
Igatahes, mulle on 4 pileti eest pm raha makstud, nii et kel on pileteid, siis andke tuld, 1000 on rauas x 4.
Tundub, et eestlastega ei saa suuremate panuste puhul äri ajada. Kahjuks. Lepid summad asjad kõik kokku ja pärast kuuled küla pealt, tegelikult saare pealt, et vend müütab oma pilteid järjepanu edasi Eks see ole see ahnuse asi, et kui saan palju, saan äkki veel Häbi lugu küll, pole siiani ühtegi kokkulepet või lubadust murdnud, ei murra ka edaspidi.
Igatahes, mulle on 4 pileti eest pm raha makstud, nii et kel on pileteid, siis andke tuld, 1000 on rauas x 4.
Sõber tuleb juuni alguses kodumaile käima ja sooviks Inglismaa-mängu piletit osta. Ideaalvariant oleks V sektor. Hinna dikteerib müüja. Suhtleme e-maili või PM-i teel!
Ostan 2 piletit Eesti-Inglismaa mängule. Olenevalt asukohast 1500-2300 per pilet. Palun tee oma pakkumine koos pileti asukohtadega aadressil ivo.kirss@gmail.com. Ette tänades, Ivo
Kommentaar