Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Kasutaja KoRnyMJ-ga said asjad praeguseks korda, võttis ühendust ning lubas ära maksta.
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustLükka nimed letti
Kui arvestada asjaoluga, et enne kui ma särgi teele panin oli tegemist aktiivse kasutajaga, siis tundub asi mulle kahtlane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustAitäh, vähemalt on ausaid inimesi ka olemas.
Mõni mees vist ei kavatsegi maksta.....
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustAitäh, vähemalt on ausaid inimesi ka olemas.
Leave a comment:
-
Aitäh, vähemalt on ausaid inimesi ka olemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mihkel97 Vaata postitustkas raha kannan sama kontonumbri peale?
Leave a comment:
-
Minu poolt pöidlad üleval, kollane rüü oli hommikul postkastis.
Kindlasti tellin enne EM-i veel midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustOotan ka Hollandi (või kui kuidagiviisi saaks, siis Eesti) särki. Saatsin PSi ka!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Strike8 Vaata postitustEga ei ole teada millal Hollandi kodusärki ja Tottenhami home , M suurus särki tuleb valikusse?
Leave a comment:
-
Ootan ka Hollandi (või kui kuidagiviisi saaks, siis Eesti) särki. Saatsin PSi ka!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustPalun endiselt kõigil eelmises tellimuses osalenutel teada anda, kas särk käes või mitte!
Õhtul tasun ka ülejäänud summa ära!
Leave a comment:
-
Ega ei ole teada millal Hollandi kodusärki ja Tottenhami home , M suurus särki tuleb valikusse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: