Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustKuidas tellimine käib? Kas proovida saab?
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustoleks v6imalik russia home 2012 s2rk tellida? Away ka peaks sobima. Suurus M/L
Leave a comment:
-
oleks v6imalik russia home 2012 s2rk tellida? Away ka peaks sobima. Suurus M/L
Leave a comment:
-
Postkasti saab nüüdsest jälle kirju saata.
Vabandan, kuid arusaadavalt ei saa ma tervet postkasti sisu ära kustutada.Seepärast juhtubki vahel, et 400 kirja on märkamata täis saanud.
Leave a comment:
-
Samas tahaks täna tellimust kirja ka saada, et siis saaks selle korraga endale särgi ära!
Kuid kui Soldati postkast tõesti täis on, siis ta võiks saata mulle ja teistele tahtjatele mingi teise meiliaadressi, kus saaks jutud ära pidada!
Leave a comment:
-
Soovin ka mõned särgid tellida, kuid Soldati mailbox näitab full. Ma soovin 2 x Germany home and away lühikesed varrukad
Leave a comment:
-
Tere, sooviks Portugal, away white, short sleeve, size M'i tellida! Mida ma edasi tegema pean? Võite postkasti mulle vastata!
Leave a comment:
-
Uus uuendus särkide nimekirjas tehtud!
Saadavale tulid Inglismaa home, Prantsusmaa away ning Portugali away. Samuti on saadaval nüüdsest ka Hollandi home M-i.
NB! Tellimus, mille ma lubasin nädala alguses ära saata on siiski endiselt veel avatud. Seega saab tellimusi teha veel pühapäeva õhtuni.
Esmaspäeval saadan kindlasti ära, kuna vajalik hulk on praeguseks momendiks olemas.
Leave a comment:
-
Saadan tellimuse järgmise nädala alguses ära, kes veel mingit särki tahab tellida(nt Hollandi awayd), andku teada!
Leave a comment:
-
Särkide listis toimus uuendusi, lisandusid Arsenali 12/13 hooaja home särk, Saksamaa away ning kõigi suureks suureks rõõmuks Hollandi away kõigis suurustes!!!
Algselt postitas cobras Vaata postitustTahaks teada palju erineb mängusärk fännisärgist, enne kui tellima kiirustan.
Eelnev käis otse loomulikult Holland away kohta.
Kuigi, kuna ma pole kunagi authentic särki katsuda saanud, siis väga pädev vastama pole.
Kommentaarid selle kohta on igati oodatud.
Üldiselt, kes särkidega väga kursis pole, siis teadmiseks, et on olemas kahte sorti särke.Ühed on särgid millega reaalselt mängijad platsil viibivad, teised on need millega enamus fänne ringi tatsab.
Mängjate mängusärgid maksavad tavaliselt kuskil 150 euro ringis, mis tõttu on fännidele tehtud oma särgid , kus pole kasutatud nii õhku läbilaskvaid materjale jne.Mõlemad särgid nii fänni, kui ka mängija on nö"originaalid" ehk tehakse suurfirmade tehastes.
Tavaline inimene väga vahet ei tee, kas on fännisärk või mängija särk, kuna materjalid on siiski suhteliselt sarnased.
MINA MÜÜN FÄNNISÄRKE!
Leave a comment:
-
Tahaks teada palju erineb mängusärk fännisärgist, enne kui tellima kiirustan.
Eelnev käis otse loomulikult Holland away kohta.
Leave a comment:
-
Praegu on ainult S suurust.Ma tahaks väga loota ,et tuleb ikka M-i ja L-i ka.Sellisel juhul vist tuleb terve tellimus ainult Hollandi särkidega. Nõudlus nende järele on olnud ikka väga suur.
Leave a comment:
-
Sooviksin teada, kas Hollandi koondise särki on ainult S suurust või on tulemas ka suuremaid (näiteks M või L)?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: