Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Palun endiselt kõigil eelmises tellimuses osalenutel teada anda, kas särk käes või mitte!
-
Tellimus täis, rohkem särke siia tellimusse vastu ei võta.
Sellised kodanikud, kes ilmutasid ainult "huvi", kuid midagi konkreetset ei öelnud tellimusse ei mahtunud.
Teile jääb võimalus osa saada järgmisest tellimusest, mis peaks ka küllalt kiirelt täis saama
(vihjena olgu öeldud, et müüki on tulemas särk, mida tellin ka ise ja soovitan ka teil tellida).
Leave a comment:
-
Täna täna,ilmselt on postkontoris ning enne Esmaspäeva nad kirja ei saada.Seega võid minna ise küsima,kui kontor lähedal on.
EDIT: Mõned on ka kätte saanud.
Leave a comment:
-
Sain täna uue nimekirja särkidest ja tegin ka vastavad muudatused sel leheküljel olevas nimekirjas.
Üldiselt jäi suurusid ja särke vähemaks, ainult Real Madrid long sleeve osakond täienes.
Eks vaadake järgi!
Leave a comment:
-
Palun kõigil, kes osalesid viimases tellimuses teada anda, kas nad on särgi kätte saanud.Teateid ootan postkasti või teema alla.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Milline see Hispaania 2012 särk välja näeb,äkki saaksite mulle mingi pildi googlest või midagi,oleks huvitatud
Leave a comment:
-
Särgid said posti pandud, loodetavasti saate homme kätte.
Uues tellimuses on 8 särki olemas, kuid tellimus läheb lukku pühapäeva õhtul.
Aega veel on!
Leave a comment:
-
Kõik korras, ma lihtsalt ei teinud kõikdest särkidest pilti, kuna nt seda Barca awayd oli 4 tükki.
Seega on Sinu särk(Barca away,S suurus,Messi) täitsa olemas ja saad ilmselt homme kätte.
Leave a comment:
-
Kas see Barca särk on M suurus? Tegelikult soovisingi just Barca away särki, sest seda oli võimalik tellida S suurust.. Aga ju ma siis väljendasin end valesti, eks järgmine kord läheb paremini.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: