Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tellimus on tehtud, loota jääb vaid kiiret tulekut...pakk saabub minuni tavaliselt 5-7 päeva.
Hei homie, ma see särgi tellija see wolfsburgi oma, kas see jõudis sulle ilusti tagasi ja kas tellisid juba mu uue eelmise satsiga ära, et kas liigub juba siiapoole
Kas ma tellin selle Anti Racism särgi Del Piero #10 ära sis? Varrukaid on vaid lühikesi aga suurusi on sellel saada 4, M, L, XL ja XXL. Milline suurus?
on jah. ta ise leidis lihtsalt pilti ja meeldis. numbri stiili järgi ja nike'i logo asetuse järgi ka ilmselt sellest hooajast või siis mõnest päris vanast. aga neil ilmselt hooajati väga vahet pole. pole näind et nad päriselt neid kunagi kandnud oleks. ma natuke google'dasin
Kas ma tellin selle Anti Racism särgi Del Piero #10 ära sis? Varrukaid on vaid lühikesi aga suurusi on sellel saada 4, M, L, XL ja XXL. Milline suurus?
Tere Homie.
Vaata see wolfsburi särk,see mis Egerile läks,ta palus siia kirjutada,et see M osutus siiski väikseks,aga talle muidu väga meeldib see särk,kas Sa saad siis xli tellimuse teele panna,ülejäänud kõik sama
Ja siis kirjuta talle,saadab Sulle selle tagasi
on jah. ta ise leidis lihtsalt pilti ja meeldis. numbri stiili järgi ja nike'i logo asetuse järgi ka ilmselt sellest hooajast või siis mõnest päris vanast. aga neil ilmselt hooajati väga vahet pole. pole näind et nad päriselt neid kunagi kandnud oleks. ma natuke google'dasin
Leave a comment: