Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Orly sinu saadetis on teel, no hiljemalt kolmapäeval on kohal...aga saadetised on vähemalt mulle tulnd postkasti.
Aga tähelepanu! Täna jõudis uus laadung särke!!! List on siin:
1.) Manchester United home jersey 09/10, size M, long sleeve, Beckham #7
2.) AC Milan 3rd jersey 09/10, size XL, short sleeve, Beckham #32
3.) Real Madrid home jersey 09/10, size M, long sleeve, Raul #7
4.) AC Milan away jersey 09/10, size M, short sleeve, Beckham #32
5.) Liverpool home jersey 09/10, size M, short sleeve
6.) Juventus home jersey 09/10 UEFA CL,size M, long sleeve, Del Piero #10
7.) Wolfsburg home jersey 09/10, size XL, short sleeve, Eger #06
8.) Manchester United home jersey 09/10, size M, short sleeve, Valencia #25
9.) Real Madrid home jersey 09/10, size M, short sleeve, Higuain #20
(Tulemata jäid minust mitteolenevatel põhjustel üks Juve Anti Racism Del Piero särk ja üks Brasside Kaka, vabandust väga!)
Kes tunneb midagi, võtke viivitamatult ühendust, kuna mõned vist tellisid jõulukingitusteks need asjad, sis saab veel kähku ära saata. Mulle saata sis oma postiaadress kas mart.parind@gmail.com või siia Soccerneti PM'i. Parem kui meilile. Ma kirjutan vastu teile makstava summa ja oma pangaandmed.
Ei viitsi tervet teemat läbi lugeda.
Mis siis saaks, kui nt ma tellin liiga väikese särgi, kuidagi vahetada vms saab siis? ja mis hinnaga nt Juventuse Trezeguet särk on? 450?
vahetada saad siis kui apsakas on nende, mitte sinu poolne. et kui tellid M ja tuuakse S, siis saad vahetada.
Ei viitsi tervet teemat läbi lugeda.
Mis siis saaks, kui nt ma tellin liiga väikese särgi, kuidagi vahetada vms saab siis? ja mis hinnaga nt Juventuse Trezeguet särk on? 450?
Leave a comment: