Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitusttäiesti olemas...
Leave a comment:
-
Algselt postitas philou Vaata postitustveel üks küsimus. kas juventuse meistrite liiga särki oleks ka võimalik saada? see on samasugune triibuline nagu tavaline home, selle vahega, et selja peal triipe ei ole. äkki viitsid uurida
Leave a comment:
-
veel üks küsimus. kas juventuse meistrite liiga särki oleks ka võimalik saada? see on samasugune triibuline nagu tavaline home, selle vahega, et selja peal triipe ei ole. äkki viitsid uurida
Leave a comment:
-
Olgu
Aga kui särk peaks tulema,siis anna mulle teada,saam maksta arvega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustAarne,kas Su see Milani tellimus on tehtud siia?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustma uurin välja, mis nüüd saab tänu sellele jamale, ma annan sulle nii kiiresti teada kui võimalik.
kui sa just uut trükki sealt ei sebi, siis ei ole miskit parata.käib see kah. ma lihtsalt oletasin, et nad teavad mis numbri all reaalsed mängijad on. järgmine kord täpsustan kindlasti.
a seda ka, et neid adidase uusi koondisesärke ei saa ikka veel tellida?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustoskate ehk öelda, millal ka minu beckhami särk peaks kohale jõudma?
Leave a comment:
-
oskate ehk öelda, millal ka minu beckhami särk peaks kohale jõudma?
Leave a comment:
-
Ja,aga ma juba tellisin selle särgi ära,kohe maksan arve ka äraMa rääkisin ka Philouga,ta ütles,et ega väga midagi nüüd hullu ei ole.Kui ta mainimata jättis
Teinekord teame siis,et ka õigete nimede puhul on numbrit vaja
Leave a comment:
-
Algselt postitas philou Vaata postitusttegelt on santa cruz manchesteris nr 14. aga see mu enda viga vist et ma ei täpsustanud.
Leave a comment:
-
tegelt on santa cruz manchesteris nr 14. aga see mu enda viga vist et ma ei täpsustanud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: