Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• S.Ramos
    replied
    Järgmisse tellimusse:
    Real Madrid, 11/12, home white, short sleeve, size M, nr 7, nimi: Max

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Nii, minu kontakt arvas, et tulevikus võib isegi L särke müüki tulla, kuid midagi kindlat ta lubada ei saa. Samuti ei oska ta öelda konkreetset aega.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Väga raske öelda, millal tuleb ja kas üldse tuleb. Paljudel klubidel ei tule üldse L suuruses särke nagu ma ise aru sain, midagi lubada seega ma ei saa. Loodan siiski, et tuleb. Aga ma küsin järgi ja annan teada.

Leave a comment:

• apoc
    replied
    Saaksid öelda, kuidas lood on ManU L särgiga? (tulemas/mitte/millal?!)

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Sellekskorraks siis tellimus jälle täis, särgid hakkavad järgmise nädala algul kohe ka Eesti poole lendama. Uued soovijad astugu aga ligi, uus tellimus ootab täitmist!

Tuld!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Viimane tund ja minutid peale võimalus oma särgitellimus pressida veel tellimusse, mille ma kell 12 ära saadan ja mis seejärel lukku läheb! Kiirustage, et saada särk kiiresti kätte!

Lisaks on võimalik kohe kätte saada minul kohapeal olev Barcelona Iniesta särk (Barcelona, 11/12, home red-blue, long sleeve, size M, Iniesta #8)! Särgi hind 40€! Küsi ja saad särgi selga ajada juba esmaspäeval!

Tuld!

Leave a comment:

• Blaugrana
    replied
    Barcelona, 11/12, home red-blue, short sleeve, size M

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Täna õhtul kell 11 tellin särgid ära, kes veel soovi omab kiirustagu! Enne 11-st tulevad tellimused võtan veel kõik vastu!

Tuld!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Kiitus kõikidele ostjatele, kõik kes särgid kätte said, on nende eest ilusti tasunud!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Saadan Ps-id, aga ei saa mainimata jätta, et tellimuses nüüd 4 Dortmundi Borussia särki, mis mulle isiklikult väga rõõmu teeb

EDIT:Vajalik hulk tellijad on küll koos, kuid kes veel särki kiirelt kätte saada soovib, võtku soovitatavalt täna õhtuks ühendust.

Leave a comment:

• maakas2
    replied
    Dortmund Borussia, 11/12, home yellow, short sleeve size M M. Götze 11

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Manchester Utd, 11/12, home red, long sleeve, size M Scholes 18

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Järgmine tellimus on täis saamas, kes lühikest ootamisaega soovib, siis tasuks praegu särk ära tellida.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Tänasest pakkuda ka Brasiilia ja Hispaania uusi away särke!

Tuld!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Juventuse uut away'd pole tulemas? See on nii kole, et peaks lausa ostma.
    Hehe, mõtlesin just sama küsida, et kas ilma Küpsiseplönnita jõlesärki pole.

Leave a comment:

Working...
X