Järgmisse tellimusse:
Real Madrid, 11/12, home white, short sleeve, size M, nr 7, nimi: Max
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Nii, minu kontakt arvas, et tulevikus võib isegi L särke müüki tulla, kuid midagi kindlat ta lubada ei saa. Samuti ei oska ta öelda konkreetset aega.
Leave a comment:
-
Väga raske öelda, millal tuleb ja kas üldse tuleb. Paljudel klubidel ei tule üldse L suuruses särke nagu ma ise aru sain, midagi lubada seega ma ei saa. Loodan siiski, et tuleb. Aga ma küsin järgi ja annan teada.
Leave a comment:
-
Saaksid öelda, kuidas lood on ManU L särgiga? (tulemas/mitte/millal?!)
Leave a comment:
-
Sellekskorraks siis tellimus jälle täis, särgid hakkavad järgmise nädala algul kohe ka Eesti poole lendama. Uued soovijad astugu aga ligi, uus tellimus ootab täitmist!
Tuld!
Leave a comment:
-
Viimane tund ja minutid peale võimalus oma särgitellimus pressida veel tellimusse, mille ma kell 12 ära saadan ja mis seejärel lukku läheb! Kiirustage, et saada särk kiiresti kätte!
Lisaks on võimalik kohe kätte saada minul kohapeal olev Barcelona Iniesta särk (Barcelona, 11/12, home red-blue, long sleeve, size M, Iniesta #8)! Särgi hind 40€! Küsi ja saad särgi selga ajada juba esmaspäeval!
Tuld!
Leave a comment:
-
Täna õhtul kell 11 tellin särgid ära, kes veel soovi omab kiirustagu! Enne 11-st tulevad tellimused võtan veel kõik vastu!
Tuld!
Leave a comment:
-
Kiitus kõikidele ostjatele, kõik kes särgid kätte said, on nende eest ilusti tasunud!
Leave a comment:
-
Saadan Ps-id, aga ei saa mainimata jätta, et tellimuses nüüd 4 Dortmundi Borussia särki, mis mulle isiklikult väga rõõmu teeb
EDIT:Vajalik hulk tellijad on küll koos, kuid kes veel särki kiirelt kätte saada soovib, võtku soovitatavalt täna õhtuks ühendust.
Leave a comment:
-
Dortmund Borussia, 11/12, home yellow, short sleeve size M M. Götze 11
Leave a comment:
-
Järgmine tellimus on täis saamas, kes lühikest ootamisaega soovib, siis tasuks praegu särk ära tellida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustJuventuse uut away'd pole tulemas? See on nii kole, et peaks lausa ostma.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: