Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

M: Jalgpallisärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Soldat
    replied
    Nüüdsest võimalik tellida ka kõigis suurustes Real Madridi hooaja 2011/12 home särke!

Leave a comment:

• Homie
    replied
    Algselt postitas Tembu Vaata postitust
    Ok-okei, aga mitu NHLi särki sa oled toonud ja müünud? Pääkirjas lubad küll, aga tekkalt ei paku halligi.
    Võtan ka sõna, kuna olen selle asjaga tegelenud.
    Kõigepealt mainin ära, et ka mina pole sellele teemale nime pannud. Ja kui "Tembu" nii kõva asjatundja on siin särgimüüjate tegevuses, mida lubatakse ja mida mitte, siis võiks teada, et ainuüksi mina olen viimased aasta või poolteist juba kirjutanud siin järjepidevalt, et enam ei müü ma/me ei NBA, NHLi või ükskõik mis kuradi jänkide liiga särke.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Ok-okei, aga mitu NHLi särki sa oled toonud ja müünud? Pääkirjas lubad küll, aga tekkalt ei paku halligi.
    Ei pakugi NHL-i särke praegu. Ei ole algselt teemat asutanud, seega ei oska seda kommenteerida. Arvatavasti varasemalt on neid särke ka müüdud. Hetkel pakkuda vaid jalkasärke.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas trickster_10 Vaata postitust
    Kas reali hooaja 2011/2012 särkide teised suurused peale m on kohal
    Peaksid lähipäevil jõudma.

Leave a comment:

• Tembu
    replied

Leave a comment:

• Homie
    replied
    Ootan endiselt infot Kiribati ja Pittsburghi särkide kohta.

Sa teed juba mitmendat aastat sama nalja. Kuna su Kiribati särk on niivõrd väheambitsioonikas, siis saad terve vormi endale ise soetada Eestimaa pinnalt, kui ostad kuskil lihtsalt blank punased püksid ja kedrad, lisaks punane spordisärk, millele lased sis suurelt ja uhkelt peale trükkida KIRIBATI ja lased logo ka juurde tikkida. Vast saab kiiremini kokkuvõttes, kui foorumis igal aastal seda loota.

Leave a comment:

• trickster_10
    replied
    Kas reali hooaja 2011/2012 särkide teised suurused peale m on kohal

Leave a comment:

• Tembu
    replied
    Ootan endiselt infot Kiribati ja Pittsburghi särkide kohta.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Kahjuks pean mõlemale eelnevale küsimusele andma negatiivse vastuse.

Leave a comment:

• trickster_10
    replied
    Kas te pükse ka müüte?

Leave a comment:

• (-)
    replied
    Kas klubide polosärke on kah võimalik tellida?

Selline oleks mõttes, aga eelistatult kollast värvi, nägin sellist kuskil Läti Nike poes, nii et peaks olemas küll olema.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Esimene tellimus sai ära saadetud, järgmisel nädala lõpu poole peaks jõudma see minuni!

Uued särgisoovijad andku aga tuld!

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
    Tundub, et see lause ei meeldi Sulle. Eemaldan siis selle.

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    Algselt postitas Soldat Vaata postitust
    Selleks, et Te oma meeskonna toetamist ei lõpetaks, kindlustage oma edasine poolehoid särgiga.

Leave a comment:

• Soldat
    replied
    Tähelepanu!

Telli särk nüüd ja saad selle kätte veidi rohkem, kui nädala ajaga! Esimese tellimuse ärasaatmisest on puudu vaid üks särk (alati võib ka rohkem tellida)! Kiirusta!

Leave a comment:

Working...
X