Algselt postitas Homie
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
-
Ma küll pole ärihai, aga minu silmis on lahendus see, et pool raha ette ja pool raha siis, kui särk käes on. Ei oleks mingeid probleeme, et keegi alt ära hüppab. Seda enam, et sa oled ennast juba ausast küljest tõestanud müüja, siis ei tohiks kellelgi olla muret poole raha ettemaksmisega.
Leave a comment:
-
Tere!
Tulen foorumlastele meelde, et kuigi ma aktiivselt enam särkide müümise/tellimisega ei tegele, on mul koha peal siiski nii mõnigi täiesti uus ja tutikas originaalsärk, mis on mõnest tellimusest üle jäänud. Panen listi siia, kõigi hind on a 27 EURi.
1. AS Roma, 10/11, away white, short sleeve, size M
2. Man Utd, 10/11, home red, short sleeve, size S
3. Man Utd, 10/11, away white, short sleeve, size XL, Giggs #11
4. Man Utd, 10/11, home red, short sleeve, size XL, Vidic #15
5. Real Madrid, 10/11, home white, short sleeve, size M
6. Spain, 10/12, home red, short sleeve, size M, David Villa #7
7. Chelsea, 10/11, home blue, short sleeve, size M, Lampard #8
Kellel huvi on, võtke julgelt ühendust!
Leave a comment:
-
Tekkis huvi selle särgi vastu, 4. Man Utd, 10/11, home red, short sleeve, size XL, Vidic #15
Kas ka selle hind on 30€?
Leave a comment:
-
Praegu juba hiline õhtu, ei hakka enam pilte tegema. Homme teen, ja sis saadan kuidagi sulle. Aga kummagi hinnaks on 30 EUR.
Algselt postitas lacaz Vaata postitust6. Portugal, World Cup '10 shirt, away white, short sleeve, size M, Ronaldo #7
7. Real Madrid, 10/11, home white, short sleeve, size M
Kas nendest pilte saaks ? ja mis kummagi hind on .. olen mõlemast suht huvitatud
Leave a comment:
-
6. Portugal, World Cup '10 shirt, away white, short sleeve, size M, Ronaldo #7
Kas nendest pilte saaks ? ja mis kummagi hind on .. olen mõlemast suht huvitatud
Leave a comment:
-
Minu poolt müüdavad särgid on siis:
1. AS Roma, 10/11, away white, short sleeve, size M
2. Man Utd, 10/11, home red, short sleeve, size S
3. Man Utd, 10/11, away white, short sleeve, size XL, Giggs #11
4. Man Utd, 10/11, home red, short sleeve, size XL, Vidic #15
5. Barcelona, 10/11, home red-blue, short sleeve, size M
6. Portugal, World Cup '10 shirt, away white, short sleeve, size M, Ronaldo #7
8. Spain, 10/12, home red, short sleeve, size M, David Villa #7
9. Chelsea, 10/11, home blue, short sleeve, size M, Lampard #8
10. Holland, World Cup '10 shirt, away white, short sleeve, size M, #23(lihtsalt number, nime pole)
Hinnad jäävad vahemikku 30-33 eurot.
Leave a comment:
-
Aitäh lahke sõna ja mõistmise eest!
Aga kõigile särkide järgi küsijatele praegu: just jõudis üks tellimus kohal, saadan särgid tellinutele laiali ka, kuid mõneks ajaks jätan uude tellimuse algatamise küll ära. Mul on tänu erinevatele althüppajatele kodus seismas vahest mingi ca 10-12 tutikat särki, mida keegi on soovinud ja pärast ära haihtunud lihtsalt. Panen nimistu ka siia üles, äkki mõnele sobib või pakub huvi mõni särk, mis mul kohapeal juba on. Ja kui saan sealt suurema jao ära müüdud, siis võib ka uuest tellimusest rääkida. Lihtsalt rahaline kahju on liiga suur täna mõndadele ebausaldusväärsetele "ostjatele".
Leave a comment:
-
Ning lisan veel, et üleüldse oli tegu arusaamatusega ning ostjad võivad teenusepakkujas kindlad olla
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustNing mina pole ikka veel mingit vastust saanud. Asi läheb piinlikuks ausalt öeldes.
Leave a comment:
-
Ning mina pole ikka veel mingit vastust saanud. Asi läheb piinlikuks ausalt öeldes.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: