Tere päevast, minuni on jõudnud uus laar särke. Praegu on väga kiirekiire, aga panen endal nüüd käes olevate särkide listi siia üles. Ma enne kella 22-23 ei jõua kõigiga ise personaalselt ühendust võtta, aga kes juba vaatab seda listi ja tunneb, et miski siit kuulub temale, siis palun saatke mulle meil aadressile mart.parind@gmail.com (eelistaksin seda varianti) või sis Soccerneti PM-i.
1.) Real Madrid 10/11, home, short sleeve, size M
2.) Manchester United 10/11, home, short sleeve, size L, BERBATOV #9
3.) Arsenal 10/11, home, short sleeve, size XL, v.PERSIE #10
4.) Manchester United 09/10, away, short sleeve, size XL, JAKOB #19
5.) Chelsea 10/11, home, short sleeve, size M, LAMPARD #8
6.) Manchester United 10/11, away, short sleeve, size M
7.) Manchester United 10/11, away, short sleeve, size M
8.) Barcelona 10/11, home, short sleeve, size M, MURKZ #9
9.) Portugal 10/11, away, short sleeve, size M, RONALDO #7
10.) Manchester United 10/11, home, short sleeve, size M
11.) Bayern Münich 10/11, home, short sleeve, size M, ROBBEN #10
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Tere, olin mõnda aega välismaal ja täiesti netitu, niiet vabandan oma vastamatajätmiste pärast. Üritan kõigile tagant järele nüüd midagi öelda.
Kõikide kossusärkide koha pealt võin ma hektel öelda, et see asi on praegu soiku jäänud, kuna USA liigade särkide kättesaamisega on hetkel probleeme jälle.
Jalka koha pealt:
Tottenhami särki pole
Küll on aga igasugu Reali, Barca ja ManU särke, mida küsiti...saadan veel neile huvilistele PMi ka, et olla kindel nende soovides...
Leave a comment:
-
Tere
Saatsin küll privaatsõnumi aga ei ole saanud vastust .. Igatahes , tahaks siis barca home särki S suurus . Number 6 ja nimi CHRIS .. kas saaks siis ?
Leave a comment:
-
Manchester United S home short sleeve.
Kui nimega üle 500.- siis võtan ilma. Muidu Mattias #7
Jõulu kingiks siis.
Leave a comment:
-
kas korvpalli euroliiga särke saab ka? näiteks Iversoni särki vms. palju maksaks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas lupard Vaata postitustKas Totenhami selle aasta valget särki on saadaval?
Leave a comment:
-
Algselt postitas lupard Vaata postitustKas Totenhami selle aasta valget särki on saadaval?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Chrisss Vaata postitustBarca home särki on ? koos numbri ja nimega sooviks , palju see kokku teeks muidu ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Busby Vaata postitustKüsin siis, et ManU home särk Nani nimega on olemas? Hind ?
Ma olen umbes 175cm pikk, mulle läheks S või M ?
Suuruse koha pealt vastutust ei võta, eks ta ole jah S või M, aga oleneb mudugi muudest kehamõõtmetest ka jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Busby Vaata postitustKüsin siis, et ManU home särk Nani nimega on olemas? Hind ?
Leave a comment:
-
Tere
Barca home särki on ? koos numbri ja nimega sooviks , palju see kokku teeks muidu ?
Leave a comment:
-
Küsin siis, et ManU home särk Nani nimega on olemas? Hind ?
Leave a comment:
-
Üks tellimus sai täis, ja kaup on kohe-kohe siiapaika ka jõudmas...kuid peagi on käes jõuluaeg ja selleks puhuks võiks ühe tellimuse kokku saada. pakkuda on palju igasugu särke, kes tahab, see vaid küsigu! eks saab jõulupuhul ka pisikest alet!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: