Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitage varustust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaporid on üle prahi, imo. Kaitsmed mingid kerged ja õhukesed, endal mugavam ja siis palliks voiks olla total 90 shoot või siis t90 omni seeriast.

Kommentaar

Ja kaitsmed võiks olla suht väiksed ka, endal mugavam. Ja hoiab ikkagist lööke ära.

Kommentaar

Kas naistel üldse on kaitsmeid vaja? Mnjah, samas kui ma nüüd ise mõtlen, siis ega sinikad pole vist popp teema, eriti suvel.

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
          ossa. mis soovitused?! eiii! geelipedeks ma ei hakkaa...aga buutsade kohapealt...tglt oli endalgi plaan valged osta valged ülekõige
          agaaa...kedrad ehk need põlviksokid orsmth väää?

ahjaaa. kõige paremini on mind aidanud Kasper-i postitused. Aitähhhh sulle
          Edu sulle valgete putsadega! Ma olen üpris kindel, et järgmisi putsasid mina küll valgeid ei osta. Valgetega on selline jama, et neid peab koguaeg küürima, sest määrdunud valge on kole. Ja siis ongi nii, et mängid ja küürid ja siis viskab see pesemine üle ja siis saab selgeks, et enam sa valgeid ei taha. Ma ei tea, vägemalt minul on nii. Aga kui putsad juba sehvid peavad välja nägema, siis pole mõtet ka musti osta, aga kuna tänapäeval on turg suur, siis valikuvõimalust peaks olema igale maitsele.

Kedrad on jah põlvikud. Takule seda, et üle põlve on kedrad ainult väravavahtidel! Aga mu arust peaksid sa juba kaitses olema, seega enam ei ole üle põlve kedrad lahedad.

Ja Eliise ära osta kergeid kaitsmeid. Soovitan kaitsmeid, mis on alt jalatoega, need kaitsevad kõige rohkem vigastuste eest ja toetavad ka piisavalt jalga. Need kerged ja väiksed kaitsjad sobivad ainult sulgkergetele ning kiiretele ja kitsaste jalgadega onudele.

Ja pole tänu väärt.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
            Kas naistel üldse on kaitsmeid vaja? Mnjah, samas kui ma nüüd ise mõtlen, siis ega sinikad pole vist popp teema, eriti suvel.
            Mu arust naised mängivad kohati isegi karmimat jalkat, kui mehed.
            Algselt postitas taku*

Kommentaar

Ega jah ega mul vast peab kindlalt alt ka toega olema...jalaga natuke probleeme lihtsalt aga kindlat positsiooni tglt veel ei ole...vahel väravas, vahel poolkaitses nii et saab mõlematmoodi: nii üle põlve kui ka alla põlve...vastavalt vajadusele...aga see valge buutsa teema...kunstmurul ei tohiks ju väga määrdumisega probleeme olla vms?

Kui ma midagi lolli ütlen, ärge häbenege seda ütlemast...

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
                Ega jah ega mul vast peab kindlalt alt ka toega olema...jalaga natuke probleeme lihtsalt aga kindlat positsiooni tglt veel ei ole...vahel väravas, vahel poolkaitses nii et saab mõlematmoodi: nii üle põlve kui ka alla põlve...vastavalt vajadusele...aga see valge buutsa teema...kunstmurul ei tohiks ju väga määrdumisega probleeme olla vms?

Kui ma midagi lolli ütlen, ärge häbenege seda ütlemast...
                Endal kunstmuruga kogemusi ei ole, aga silma on hakanud, et kunstmurul mängitavad pallid ja putsad kisuvad mustaks. Võin praegu pada ajada, sest tõesti ise ei mängi kunstmurul, aga kuskilt on nagu selline asi silma hakanud.
                Algselt postitas taku*

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Nõustun, kui viimati Naiste jalkat nägin, siis nad peksid rohkem üksteist kui palli.(See oli muidugi suht amatöör-mäng).

Kommentaar

Lisaks on nad ka suhrust ja jahust ja maasikavahust.

Endal kunstmuruga kogemusi ei ole, aga silma on hakanud, et kunstmurul mängitavad pallid ja putsad kisuvad mustaks. Võin praegu pada ajada, sest tõesti ise ei mängi kunstmurul, aga kuskilt on nagu selline asi silma hakanud.
                    Ei aja pada, minu valged putsad on juba täitsa hallid, peab küürima
                    Algselt postitas Cule
                    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

mis putsasid te siin 500 eest silmas pidasite, lõunakas eriti alla 1000-seid tähele ei pannud kusagil.(44-numbrit)
                      www.netsoccer2.com

Kommentaar

Algselt postitas rainer44 Vaata postitust
                        mis putsasid te siin 500 eest silmas pidasite, lõunakas eriti alla 1000-seid tähele ei pannud kusagil.(44-numbrit)
                        Noore tütarlapse jalg on muidugi number 44 . No umbes viissada tähendab seda, et mingi kuue sottiga saab ilusti endale putsad. Konkreetselt ei hakka praegu putsade nimesid loopima, aga tuleb minna vaid õigesse poodi ja saadki omale odava raha eest täiesti head putsad. Aga see jutt, et alla tonnaseid putsasid pmt ei ole, on küll loll jutt.
                        Algselt postitas taku*

Kommentaar

kindad osta korralikud 500+ eegused adi omad. Muud asjad kipuvad lagunema kiiresti, ning pidavust pole üldse

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            kindad osta korralikud 500+ eegused adi omad. Muud asjad kipuvad lagunema kiiresti, ning pidavust pole üldse
                            No ma ei tea, julgeks vastu vaielda.
                            Algselt postitas taku*

Kommentaar

Noore tütarlapse jalg on muidugi number 44 . No umbes viissada tähendab seda, et mingi kuue sottiga saab ilusti endale putsad. Konkreetselt ei hakka praegu putsade nimesid loopima, aga tuleb minna vaid õigesse poodi ja saadki omale odava raha eest täiesti head putsad. Aga see jutt, et alla tonnaseid putsasid pmt ei ole, on küll loll jutt.
                              ma väga kiiresti vaatasin aga kõige odavamad kunstmuru putsad mis silma jäid olid netospordis 799. aga jah seal vist oli putsadele mingid % -id alla kah.
                              www.netsoccer2.com

Kommentaar

kunstmuru kohapealt, et jah kunstmuru määrib küll palli ja butsasid.Et valged butsad valgeks ei jää ja valge pall läheb kiiresti mustaks.
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X