Ma oleksin üks. Aga kui kolmap. kolme ei saa siis ostan poest.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tellime 2010 MM särke!
Collapse
X
-
Kus kohas sa neid nii odavalt leiad?Algselt postitas TDI Vaata postitustHetkel leidsin küll et 1 originaal pall maksab 39 dollarit.
Kommentaar
-
Pigem on see võlts, mille ta leidis.Algselt postitas Ameerika Vaata postitustKus kohas sa neid nii odavalt leiad?Näeme Santiago Bernabeul.
Kommentaar
-
Ma oletan ka, isefi fifa poes on võlts pall.Algselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustPigem on see võlts, mille ta leidis.
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
Ongi noh ega ma taun ka pole et ei tee originaalil ja praagil vahet .
Kommentaar
-
Mina pakkungi selle summa eest, aga jah, eks las inimene ise teeb oma valikud, kellelt tellib.Algselt postitas Katk Vaata postitustKuidas see 38.99 järsku 950 eeku on?
Ja feigi all ma mõtlesin mitte originaali, mitte et see on mingi hiina-vanaema-kokku-õmmeldud-pall. Tean ise ka nii mõndagi pallist.Algselt postitas toruloru Vaata postitustPatho ega see esimene feik ei ole, ta on lihtsalt odavam versioon. Jabulanidel on 3 versiooni ja see esimene on sul nendest kolmest keskmine versioon ja seda saab eestist 500ga
Sain siis vennalt täiesti lampi sellise eriti "täiskasvanu" kirja postkasti:
Ei tegeleks sellistega eriti.Algselt postitas RealMadrid15HAHA. Sa tolgus, ei tea pallidest, eriti JABUst midagi. Mine loe koomiksied poolearuline lehmasitt.
Kommentaar
-
telli siis , kui loll oled ...Algselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustAmeerika kaudu saab tellida ainult 3 kaupa, siis on 1pall 950 krooni. Kaks inimest koos, ühte oleks veel vaja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar