Selge, lisasin
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tellime 2010 MM särke!
Collapse
X
-
Algselt postitas Kassu Vaata postitustAmeerika sul postkast t2is. Helista mulle 58116390
Nüüd peaks siis saama kõik mulle ilusasti oma soovidest postkasti kirjutada.
Kassu sulle helistan homme päeval.
Ameerika
Kommentaar
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustMinu antud kaks aadressi on alles,või pean ka uuesti andma?Ma küll andsin need siia pmi näol,aga noh,iial ei tea.
Loodan särkide peatset saabumist
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustKas on tõsi et nime pealetrükkimisega hinda juurde ei tule ja särk maksaks ikka 450.- ? Ja koos pükstega oleks komplekt 700.- ?Näeme Santiago Bernabeul.
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustKas on tõsi et nime pealetrükkimisega hinda juurde ei tule ja särk maksaks ikka 450.- ? Ja koos pükstega oleks komplekt 700.- ?
Algselt postitas ErKa12 Vaata postitustTahaks juba särki saada,olen oodanud 15 päeva ja särkidest pole veel midagi kuulda olnud !
Algselt postitas kardo Vaata postitustinglismaa home rooney nimega ja nimeta, hollandi home sneijderi nimega ja nimeta, portugali home c.ronaldo nimega ja nimeta, kas kõik särgid on olemas ja kui manu uus särk 15.juuli välja tuleb palju see maksaks ?
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustkas keegi oma asja(d) kätte ka saanud on ? ja kui on siis võiks pildi lisada neist
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustja kui manu uus särk 15.juuli välja tuleb palju see maksaks ?
Ma ei usu väga, et ta sulle seda mingi soodsa hinnaga saaks sebida, vbla august-september alles
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar