Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii mulle aitab ootamisest mis kurdi nali see on !! ootan oma särke yle kuu aja ikka ei ole mingit märki veel et nad oleks saabunud . Huj saadab Eesti siseselt ühte pakki mingi 3 nädalat , isegi Eestist Šotimaale saadab 4 päevaga !
Ma ei tea mis nalja sa siin oma klientidega teed , kui on konkreetselt öeldud et kättesaamis aeg on 10-14 päeva , kuigi tellimuse algusajast on möödas ÜLE KUU AJA ! Mul on tõsi vägagi taga ja kui kiirelt sinu käest tagasisidet ei saa siis teeme selle asja kriminaalseks , kaua võib oodata pakki mis on Eesti siseselt saadetud ? Naljast on asi kaugel poisike .
Esiteks ma vabandan väga, et tarneaeg on pikale siin mõnel veninud. Asi selline, et mul üks laadung tuli kahtlaselt valed suurused ja saatsin need tagasi ja ootan uut laadungit. Paljud on siiski ka särgid ilusti kätte saanud ja loodan, et see tõstab veidi teiste lootusi. Petis ei ole ja kõik saavad oma särgid lähiajal kätte. Kui keegi soovib mingit tähtaega või raha tagasi vms siis palun andke teada.
Kommentaar