Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
P.P. & P.P. ehk Pahv-Pullerits vs. JALGPALL
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustilusad inimesed satuvad tavaliselt lõpuks ikka ühte ja samasse kohta kokku. ära ole kade.
ja väga ägeWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustNoh, kus on jyriöö? Munad jäid maha? Ilmselt lihtsalt keiss of koogel-moogel.
Edit: Pettumusnoodiga tuleb tunnistada, et debüüt on siiani toonud uudiseid NBA-st, NHL-st ja Vormel 1-st, mille säravaimaks pärliks kahtlemata Andrew Bynumi tsitaat Kwame Browni aadressil: «Olime Kwamega head sõbrad. Rääkisime autodest ja käisime vahel bowlingut mängimas.»Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMa parandaks sinu lauset...ta mitte ei armasta, vaid VIHKAB jalgpalli. Tema elu eesmärk on jalgpall Eestis välja suretada...seda on näidanud ka inimesi tööle (mitte)võttes...ühesõnaga näitab välja oma viha jalgpalli vastu ka seadust rikkudes. Igatahes pahvinärakas võib perse ka minna.
Kommentaar
-
Kuulsuste ennustusvõistlus
Pahv pani pika puuga eelmise aasta ennustusvõistluse kinni. Vaata siit!
Nii, et vaielda temaga pole mõtet!
Jalkateemal on ta muutunud positiivsemaks ja lubab Eestile lausa 3p seekord ning nelikust Balta, Iljutšenko, Šadeiko, Värnik annab olümpial parima koha Värnikule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKuulsuste ennustusvõistlus
Jalkateemal on ta muutunud positiivsemaks ja lubab Eestile lausa 3p seekord ning nelikust Balta, Iljutšenko, Šadeiko, Värnik annab olümpial parima koha Värnikule.
Ja jalka koha pealt alles ühes hiljutises saates ütles ta, et Eesti saab neljast mängust null punkti. Näitab selgrootust kui nüüd nii vastast küsimusele.
Tegelt mul ei ole midagi Pahvi vastu aga võiks ta ikkagi natuke ennast talitseda ja olla rohkem jalgpalli vastu arusaavam.
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustVärniku juttu ajab Pahv iga aasta, et kuidas vanameister tuleb ja teeb jälle ühe korraliku hooaja, aga reaalsus on see, et Värnikust pole midagi kuulda kogu aasta jooksul. Kui ehk siis jälle seda kuidas kuskil klubis naisi sebib.
Ja jalka koha pealt alles ühes hiljutises saates ütles ta, et Eesti saab neljast mängust null punkti. Näitab selgrootust kui nüüd nii vastast küsimusele.
Tegelt mul ei ole midagi Pahvi vastu aga võiks ta ikkagi natuke ennast talitseda ja olla rohkem jalgpalli vastu arusaavam.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustega sa ometi arva, et ta värniku juttu tõsiselt ajab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKuulsuste ennustusvõistlus
Aga mis te arvate kui teeks Soccernetis sama ennustuse? Saaks teada paljud meist siis Pahvist paremini ennustavad
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustArvestades kes vastas olid ja mis nad pakkusid, siis oleks loogiline, et ta selle võidab. Sama ka selle aasta kohta. Oleks siis veel mõni "spordiekspert" vastas.
Aga mis te arvate kui teeks Soccernetis sama ennustuse? Saaks teada paljud meist siis Pahvist paremini ennustavadInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustAga mis te arvate kui teeks Soccernetis sama ennustuse? Saaks teada paljud meist siis Pahvist paremini ennustavad
No teeme!Supplies!
Kommentaar
-
Pahvi junkrud on järgmise uudise valmis treinud- http://sport.postimees.ee/744846/pil...jal-valjakule/
Uudis uudiseks, aga palja munniga pildid... oleks siis vähemalt uduseks teinud või midagi. Loomulikult uudise tegija oma nime alla ei pannud. Vince sina või?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar