Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Vabandused. Ei olnud tahtmist Levadia teemat seal risustada, aga kui ainsad argumendid on "sa oled loll, sa oled idioot, ambaal", no siis ma ei jaksa ka kauem Mr. Nice Guy olla.
-
Võtke tuba!
Siia teemasse tõstetakse postitused, kui omavaheline möla läheb liiale ja teemast kaugele.
Leave a comment:
-
saame kokku = lahendame asjad rusikatega
saame kokku = räägime asjad selgeks
Oleneb kultuuritaustast, kes kuidas asjast aru saab.
Leave a comment:
-
Oeh, ei viitsi enam. Ma pole rusikatest sõnagi rääkinud ja juba see lapsuke improviseerib ja väristab saba.
Leave a comment:
-
Mida teeks küll see foorum siin ja eesti jalgpall ilma sinuta...samasugust sülge pritsisid peale kaotust Infonetile...siinkohal sinu tsitaat-Mis mureks? Tahad sellest ehk lähemalt rääkida mulle, härrasmeeste kombel näost näkku ehk?Algselt postitas markofkin Vaata postitustKõrvaltvaatajana (ja küsimuses seisukohta omamata) pean nentima, et praegu kaldub vaekauss argumenteerituse osas selgelt Nahkpea poole. Realking, sina läksid esimesena isiklikuks. Kellel siin sõnadest puudu jääb?
Kellel siin sõnadest puudu jääb?
Leave a comment:
-
Kõrvaltvaatajana (ja küsimuses seisukohta omamata) pean nentima, et praegu kaldub vaekauss argumenteerituse osas selgelt Nahkpea poole. Realking, sina läksid esimesena isiklikuks. Kellel siin sõnadest puudu jääb?
Leave a comment:
-
Ok, mõlemad oled ilmselgelt. Kui ambaalil sõnadest väheks jääb, siis on kõva mees rusikatega. Tegelikult on kõik interneti kõvatajad nannipunnid
Nii et istu sisse oma rusikad endale.
Argumendid on juba välja toodud, sina jaurad lihtsalt neid lugemata ja süvenemata.
Leave a comment:
-
Väga argumenteeritud vastus. Tubli, istu, kaks.Algselt postitas realking Vaata postitustOled sa loll või idioot?
Ja kui sa niiväga tahad selgusele jõuda, kas ma olen loll või idioot, siis võime ka kokku saada. Saad parema pildi.
Leave a comment:
-
Võtke tuba!
Oled sa loll või idioot?Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVälismaiste skautide poolt on tähelepanu garanteeritud? Hmm, Eestis on käinud läbi sadu välismaiseid mängijaid, täpset arvu teadmata, paneme 200. Tooge siis näiteid ka, keda siin neist silm punnis vahtimas on käidud ja kui paljud neist kõrgemale jõudnud üldse siis on?Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: