Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Kui tahad teada, kes ma olen siis minu profiilist leiad kõik, pole kunagi varjanud. Kui keegi minuga möliseb siis mölisen vastu nagu iga normaalne inimene. Veel midagi?
-
Who da fuck is this guy ja miks ta igalpool möliseb?Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKas sul on tampponid otsas? Mis mina sulle ette jäin?
Leave a comment:
-
Kas sul on tampponid otsas? Mis mina sulle ette jäin?Algselt postitas taku* Vaata postitustlord on rääkinud... eksole.
istu see marguskask endale sisse ja lõpetage siin onaneerimine.
Leave a comment:
-
Mingi järjekordne tüüp, kes arvab, et peab mulle meelde tuletama kuidas ma oma elu elama peaksAlgselt postitas Herr Vaata postitustKuule igor mang..mine õue vahelduseks ja hinga värsket õhku.
Teeme nii, et proovi oma eluga hakkama saada, käi hinga nii palju värsket õhku kui sisse mahub ja kui midagi sisukat kirjutada pole siis äkki jäädki õue.
Leave a comment:
-
Ei meeldi midagi?Algselt postitas Herr Vaata postitustKuule igor mang..mine õue vahelduseks ja hinga värsket õhku.
Leave a comment:
-
Kuule igor mang..mine õue vahelduseks ja hinga värsket õhku.Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKui Pedro nüüd teile tuleb nagu viimased uudised räägivad siis on ilmselt Cuadradoga küll kõik.
Leave a comment:
-
Kle sa oled kindlasti ka paremaks vastuseks suuteline.Algselt postitas FÄNNER Vaata postitust
MargusKask, shut the fuck up!
Leave a comment:
-
Mis külast jutt käib? Mina oma identiteeti ei häbene ja seetõttu ka esinen oma nime alt. Mitte, et aliaste kasutamine kuidagi halb oleks.Algselt postitas StokKui ta on minuga samast külast pärit, mitte nimekaim, siis müüakse küll. Aga ei eesnimi ega perekonnanimi ole kuigi haruldased ju.
Leave a comment:
-
Lahe vend oled kui vaielda ei suuda ilma isiklikuks minemata. Ja ära minu tervise või heaolu pärast muretse.Algselt postitas Reintz Vaata postitustKäid ja kaagutad, kuidas sa oled rohkem seda teinud, rohkem teda näinud, rohkem seal käinud, aga hetkel ei usu vist ükski inimene siit foorumist, et sulle poes tuletikkegi müüdaks. Puhka väheke, vanainimene ei tohiks nii palju pingutada ja arvuti taga klõbistada.
Anyhoo...
Pakun, et Herrera saab võimaluse all poolikus mängida alles esimeses miki hiire karikas (kuigi arvestades, kuidas MK Dons eelmisel hooajal Unitedit nüppeldas, ei oleks imestanud, kui LVG rotatsioonimõtted maha matab).
Sinu vastuste laadi järgi võib eeldada, et sul on varsti suvevaheaeg läbi. Kas sellepärast oled selline pahur. Pole viga kool saab sulle ainult head teha.
Leave a comment:
-
Vot just selliste postitustega näitad sa oma "kõrget" intellektuaalset taset. Palju ÕnneAlgselt postitas Ericc Vaata postitustPalju õnne, sa uus foorumi retard.
Leave a comment:
-
Kas MargusKask on ümbersündinud Amos?Algselt postitas Reintz Vaata postitustKäid ja kaagutad, kuidas sa oled rohkem seda teinud, rohkem teda näinud, rohkem seal käinud, aga hetkel ei usu vist ükski inimene siit foorumist, et sulle poes tuletikkegi müüdaks. Puhka väheke, vanainimene ei tohiks nii palju pingutada ja arvuti taga klõbistada.
Leave a comment:
-
Palju õnne, sa uus foorumi retard.Algselt postitas MargusKask Vaata postitustmöga
Leave a comment:
-
Eks ma annan teada kui ManU fänni arvamust tahan millegi kohta, seni lõuda pidada.Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKui nüüd proovisid sellega mu vanusele läbi nalja viidata siis eksid. Minu Arsenali fännamise aastad võid rohkem kui kahega korrutada siis saad mu vanuse
aaaaarggghhh
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: