Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Kommentaar
-
Kindlasti mitte ei otsi, aga ma otsiks sind taga. MA TULEN KÕIGILE SIIN MEELDE, ET MÕNUAGENT ON VÕLGU MULLE KASTI ÕLUT SEOSES REALI VÕIDUGA, SEOSES REALI VÕIDUGA 2013/2014, MIDA TA POLE SIIMAANI ÄRA LAHENDANUD, JEP?Kommentaar
-
Sa mäletad valesti:
See oli selle finaali osas.
Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 pooltJa vaata nüüd see üle. Sa oled mulle kasti võlgu.Algselt postitanud kasutaja Sambaz pooltNo aga teeme siis nii, kui real finaalis, oled sa mulle leffet võlgu kast ja kui real seal pole, olen ma sulle sinu valitud õlle võlgu, kast siis.Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 pooltPekki, ma ei mäletagi. vist nii, et mina ostan siis kasti Leffet (või mingit kallimat õlut) ja kui ei, siis sina kasti mingid Specialit või kuidagi. Võis ka olla kaks kasti Leffet vs üks kast suvalist. Aga peab üles otsima.Algselt postitanud kasutaja Sambaz pooltMis sisuga meil diil jäi, kui Madristad panevad CL kinni, siis..Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 pooltMinugi pärast.Algselt postitanud kasutaja Sambaz pooltKuule ja. suvel sai Berliinis möllatud ja unustasin passwordi ära ja tegin uue.Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 pooltSa oled nüüd nime muutnud?Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolthaloouu, mõnuagent.
Kas suvist Reali diili mäletad
Jätkuvalt diil v
Aga au mehena, olen jätkuvalt käpp.
Kommentaar
-
Kokkulepe sõlmitud:
14.01.15 10:46
Re: DIIL
Sambaz
14.01.15 10:41
Sambaz
14.01.15 10:38
SambazKommentaar
-
Paluks siis viidet originaalsele kirjavahetusele ja kihlveole. Sest sinu postitus tuletas mulle lihtsalt meelde, et sa oled mulle kasti specialit võlgu.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.Kommentaar
-
Purjus või lihtsalt retard?Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.Kommentaar
-
nope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar