Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Oioi julged sõnad poisu. Aga mind pole imemisele kutsutud jah, aga nagu ma aru saan siis sa oled juba vana kala. Head imemist.
-
Point ka on vä?Algselt postitas underdoggie Vaata postitustpäris asine puhkus vendadel, mitte igaüks ei saa Okeaanias puhata
Kommentaar
-
Sina üldse ära kraaksu, mine mõtle parem mingi uus vandenõu välja.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSina oma primitiivsusega küll ühestki poindist aru ei saaks.
Kommentaar
-
Mis teema sul selle Pohlakuga on, et sa ennast nii lolliks teed? Saad kuidagi ise ka oma käpa meepotti sisse vahest pista ja magusaks teha?Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustSina üldse ära kraaksu, mine mõtle parem mingi uus vandenõu välja.
Kommentaar
-
Kindlasti mitte ei otsi, aga ma otsiks sind taga. MA TULEN KÕIGILE SIIN MEELDE, ET MÕNUAGENT ON VÕLGU MULLE KASTI ÕLUT SEOSES REALI VÕIDUGA, SEOSES REALI VÕIDUGA 2013/2014, MIDA TA POLE SIIMAANI ÄRA LAHENDANUD, JEP?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHomme otsib sama kommentaatoritiim Mart Sanderit taga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKindlasti mitte ei otsi, aga ma otsiks sind taga. MA TULEN KÕIGILE SIIN MEELDE, ET MÕNUAGENT ON VÕLGU MULLE KASTI ÕLUT SEOSES REALI VÕIDUGA, SEOSES REALI VÕIDUGA 2013/2014, MIDA TA POLE SIIMAANI ÄRA LAHENDANUD, JEP?
Sa mäletad valesti:
See oli selle finaali osas.
Algselt postitas Mõnuagent 007Ja vaata nüüd see üle. Sa oled mulle kasti võlgu.Algselt postitas SambazNo aga teeme siis nii, kui real finaalis, oled sa mulle leffet võlgu kast ja kui real seal pole, olen ma sulle sinu valitud õlle võlgu, kast siis.Algselt postitas Mõnuagent 007Pekki, ma ei mäletagi. vist nii, et mina ostan siis kasti Leffet (või mingit kallimat õlut) ja kui ei, siis sina kasti mingid Specialit või kuidagi. Võis ka olla kaks kasti Leffet vs üks kast suvalist. Aga peab üles otsima.Algselt postitas SambazMis sisuga meil diil jäi, kui Madristad panevad CL kinni, siis..Algselt postitas Mõnuagent 007Minugi pärast.Algselt postitas SambazKuule ja. suvel sai Berliinis möllatud ja unustasin passwordi ära ja tegin uue.Algselt postitas Mõnuagent 007Sa oled nüüd nime muutnud?Algselt postitas Sambazhaloouu, mõnuagent.
Kas suvist Reali diili mäletad
Jätkuvalt diil v
Aga au mehena, olen jätkuvalt käpp.
Kommentaar
-
Kaotasid mingid sõnumid ära?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKokkulepe sõlmitud:
14.01.15 10:46
Re: DIIL
Sambaz
14.01.15 10:41
Sambaz
14.01.15 10:38
Sambaz
Kommentaar
-
Sul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPaluks siis viidet originaalsele kirjavahetusele ja kihlveole. Sest sinu postitus tuletas mulle lihtsalt meelde, et sa oled mulle kasti specialit võlgu.
Kommentaar
-
Et ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSul on täiesti õigus neid appi kutsuda. Mode, siin alateema, keegi aitab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt ootan kasti õlut, kuna paistab, et oled tagasi tulnud.
Kuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.
Kommentaar
-
Purjus või lihtsalt retard?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas küll? ennist sa just mainisid, et ma olen sulle võlgu 13/14 hooaja eest, mille tegelt võitis ju real vrs ateltico vastu( ja see oli ka ka meie diil, kui real saab finaali) , aga ilmselt sa unustad kiiremini, kui sa oma unustad vsb peal manu toetada, hale dude! take your shit together.
Kommentaar
-
nope, pigem tekib küsimus antud tsoonis sinu suunas, kas purjus või mängid lolli? Ma mõistan fakti, et kuna sa üritad siin foorumis mängida " issit ja kõikvõimalikku jumalt ja blalala"" aga tegelt on juustune, jep. täpselt sama juustune, kui sind lastakse inglise premmi rooli, sorri.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPurjus või lihtsalt retard?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar