Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust

Ma tean, et sa arvatavasti ei viitsi, aga pane guuglisse "Albert Pike" ja loe kasvõi viis minutit tema kirjavahetusest 19. sajandi lõpus.
Kuidagi hirmuäratav, et üks mees kes oli dokumenteeritud 32. astme vabamüürlane (see ei ole mingi vandenõu, vabamüürlased on olemas ja seda ei varjata, targad isikud) kirjutas hämmastava täpsusega kuidas 1., 2. ja (peatselt tulev) 3. maailmasõda algavad, kulgevad ja lõppevad. Ja tegu ei olnud Nostradamusega kes pani tuhat ennustust ja 50 läks täppi, vaid see mees lihtsalt kirjutaski kuidas asjad lähevad. Siiamaani on KÕIK täppi läinud. Ning kolmas maailmasõda pidi tulema islamimaailma ning iisraeli vahel, et nad üksteist ära hävitaks. Kui me vaatame hetkel maailmas toimuvat siis asi ju vaikselt toimib ning kogub tuure? Ja kui arvestada, et enamus maailma meediaväljaannetest kontrollib väike grupp inimesi (kasvõi wikipedia kaudu järge ajades saab seda uurida) kes on on ühtlasi ka üllatus üllatus - suures osas juudid siis polegi imestada, et tegeletakse sellise anti-moslemitr propagandaga maailmas. Prantsusmaal tapetakse 12 prantslast ning me kõik oleme Charlied. Nigeerias tapetakse 2000 moslemit ning USAs (üleüleüleeile oli vist) tapab mees 3 moslemit ning ainuke asi mis me kuuleme on "tüli tekkis parkimiskoha pärast", Eesti meedia isegi ei kajastanud seda, võib-olla üks sitane artikkel ilmus kuskil nurgakeses...

Tra tehke silmad ja kõrvad lahti ning kasvõi PROOVIGE teistmoodi mõelda. Ma ei ole inimene kes süüdistab juute kuna ise ei saa hakkama ning muud elu ei elagi. Muidugi elan, kuid arvatavasti kui ma saaks valida siis ma ei tahaks teada kõike mida ma olen uurinud ja tean nende teemade kohta.
Endal oleks lihtsam elada.
P.S. Kordan veel kord. Ma ei ole mingi paranoiahunt kes igas asjas näeb vaenlast kes tahab mulle halba, ei üldsegi mitte.
Leave a comment: