Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amos
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aga kindlasti mitte muslimid. Nemad on kohe välistatud.
    Aga kui palju konflikte oli muul maailmal moslemitega enne 21. sajandit ning veel enam enne teise maailmasõja lõppu?

Ma tean, et sa arvatavasti ei viitsi, aga pane guuglisse "Albert Pike" ja loe kasvõi viis minutit tema kirjavahetusest 19. sajandi lõpus.
    Kuidagi hirmuäratav, et üks mees kes oli dokumenteeritud 32. astme vabamüürlane (see ei ole mingi vandenõu, vabamüürlased on olemas ja seda ei varjata, targad isikud) kirjutas hämmastava täpsusega kuidas 1., 2. ja (peatselt tulev) 3. maailmasõda algavad, kulgevad ja lõppevad. Ja tegu ei olnud Nostradamusega kes pani tuhat ennustust ja 50 läks täppi, vaid see mees lihtsalt kirjutaski kuidas asjad lähevad. Siiamaani on KÕIK täppi läinud. Ning kolmas maailmasõda pidi tulema islamimaailma ning iisraeli vahel, et nad üksteist ära hävitaks. Kui me vaatame hetkel maailmas toimuvat siis asi ju vaikselt toimib ning kogub tuure? Ja kui arvestada, et enamus maailma meediaväljaannetest kontrollib väike grupp inimesi (kasvõi wikipedia kaudu järge ajades saab seda uurida) kes on on ühtlasi ka üllatus üllatus - suures osas juudid siis polegi imestada, et tegeletakse sellise anti-moslemitr propagandaga maailmas. Prantsusmaal tapetakse 12 prantslast ning me kõik oleme Charlied. Nigeerias tapetakse 2000 moslemit ning USAs (üleüleüleeile oli vist) tapab mees 3 moslemit ning ainuke asi mis me kuuleme on "tüli tekkis parkimiskoha pärast", Eesti meedia isegi ei kajastanud seda, võib-olla üks sitane artikkel ilmus kuskil nurgakeses...
    Tra tehke silmad ja kõrvad lahti ning kasvõi PROOVIGE teistmoodi mõelda. Ma ei ole inimene kes süüdistab juute kuna ise ei saa hakkama ning muud elu ei elagi. Muidugi elan, kuid arvatavasti kui ma saaks valida siis ma ei tahaks teada kõike mida ma olen uurinud ja tean nende teemade kohta.
    Endal oleks lihtsam elada.

P.S. Kordan veel kord. Ma ei ole mingi paranoiahunt kes igas asjas näeb vaenlast kes tahab mulle halba, ei üldsegi mitte.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Te ei proovi kasvõi korra mõelda kaasa, vaid koguaeg selle peale, et mis on selles jutud vale/võimatu. Ja see on arusaadav kui terve elu on elatud seda mitte uskudes. Proovi nädal aega olla selline vandenõu vend (ilma igasuguste eelarvamusteta ning asjade kohese välistamiseta) ja näed, et asjad ei tundugi enam nii absurdsed.
    Ma olen väga avatud meelega inimene ja mulle meeldivad iseenesest vandenõuteooriad. Mulle meeldib nende analüüs, kuidas on selle teooriani jõutud. Üks asi on olla avatud ja teine asi fooliummütsike peas kõike seda uskuda. Need on kaks täiesti iseasja.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Mõnuagent sa oled ikka asjadest VÄGA valesti aru saanud kui arvad, et ma räägin seda teksti kuna endal on pekkis seis vms... Ma räägin seda kuna maailmal on pekkis seis, aga me ise ei tea, sest arvame end olevat edukad kui saame kuus paar tuhhi palka ja käime kord-kaks aastas puhkamas kuskil soojal maal.

Ma ise jälestan neid isikuid kes vinguvad, et plekki pole ja si**agi pole ning kõik on juutide süü. Ei. See on sinu süü, et sa ei liiguta ennast. Inimesed mõtlevad ikka liiga väikselt. Ainult selle peale kuidas naabrist parem olla mitte kuidad kogu maailmaga areneda. Sp ongi pu**is. Saadame Aafrikasse "abi"pakke, et nad kunagi ise muffigi ei õpiks ning jääksidki elu lõpuni sellega rahule kui saavad süüa kord päevas. Sinu ning paljude viga siin foorumis on see, et te tembeldate kõiki inimesi kes usuvad vandenõusi samma kategooriasse kuigi mingi reptiili pläma on minu meelest ikka täielik bullcrap ning veel 99% nendest teooriatest. Te ei proovi kasvõi korra mõelda kaasa, vaid koguaeg selle peale, et mis on selles jutud vale/võimatu. Ja see on arusaadav kui terve elu on elatud seda mitte uskudes. Proovi nädal aega olla selline vandenõu vend (ilma igasuguste eelarvamusteta ning asjade kohese välistamiseta) ja näed, et asjad ei tundugi enam nii absurdsed.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Kas saab öelda, et vandenõutamine on uus pööbli leib? Enne oli jalgpall, nüüd vandenõutamine?
    Uus? Kindlasti mitte. Vandenõuteooriad on inimkonda saatnud kogu tema eksistentsi jooksul. Inimestel on raske uskuda, et asjad lihtsalt juhtuvad ja et kõigele saab olla ka lihtlabane seletus. Infoajastu võlu on see, et igaühe luulud on ka laiemale publikule kättesaadavad.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Võimas reklaam ja turundus, kõik võidavad. Kõlapind, halb või hea, on kõlapind.

Kas saab öelda, et vandenõutamine on uus pööbli leib? Enne oli jalgpall, nüüd vandenõutamine?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    See teema toodab ikka päris puhast kulda vahepeal, Amose eepos Gaddafist võtab sõnatuks.
    ILLUMINATI!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Lisaks tooksin ka välja tõdemuse, et kui kusagil ka selgub varjamine või mingit masti vandenõu, siis pole see päris laiendatav absoluutselt kõigele. Teatud ringides kipub aga nii olema, et kui mingi väiksem asi on tõestatud, siis on kohe KÕIK täiesti persses.
    Võtame näiteks vaktsiinid. Kui tuli välja üsna jõuline gripp, siis hakkas meeletu paanika. Ravimifirmadelt telliti (ka Eestis) kiirelt välja töötatud vaktsiini, mille kõrvalmõjud ei olnud veel lõpuni selged, aga lihtsalt pidi hankima, kuna paar noorukit surid grippi.
    Pärast selgus, et kaasnesid mingisugused unehäired vaktsiiniga, mis oli, kordan, väga uus ja läbinud küll kohustuslikud katsed ehk et see vaktsiin kedagi ära ei tapa, aga kõik kõrvalmõjud olid läbimata.
    Vaktsineerimisvastased keerasid selle fakti omakorda tõestuseks, et kõik vaktsiinid on kohutav mürgitamine ja reaalselt pole neid vaja. Ehk siis võeti äsja välja töötatud vaktsiini probleemid ja öeldi, et juba aastakümneid testitud ja üha täiustatud vaktsiinid on seetõttu ka samapahad. Noored emad on muidugi sellised, et poevad enda tite pärast kasvõi nahast välja ja kui keegi kusagil väga tõsiselt talle selgeks teeb, et osta parem neid seemnekesi, siis kipuvad need värsked emmed ka end ära mõjutada laskma. Sest ühelt poolt on sul ikkagi väga missioonitundeline ja asja kinnisideena võttev veenja, teisel pool on mingi suhteliselt tüdinud perearst, kes ütleb, et tehke nüüd see kuradi süst ära. Ja peavoolumeedia ei tee siis ajupesu, vaid üritab vahepeal meelde tuletada, et miks vaktsineeritakse.
    Samal ajal räägib värske emme "usaldusisik", et kõik see on vandenõu ja osta ikka veel neid seemnekesi. Ja nii see läheb.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mul on teooria, et kuna ressurss on piiratud ja inimesi liiga palju, siis on valitsus või juudid või kes iganes meile ette söötmas vandenõusid, et inimesed kulutaksid enda harimise ja selle läbi konkurentsi tõstmise asemel ressursside pärast võitleval tööturul energiat pigem self-investigationile. Et, nahhui, olen kodus, raha pole, aga ma ei hakka selle nimel tööd tegema, vaid pigem tuhnin internetis, kuidas kogu süsteem on minu vastu ja kõige taga on kurjad plaanid, kes minusuguse kenjaalse tüübi on ühiskonnast välja puksinud. Need, kes elus hakkama saavad, need on ajupestud ja trossid. Geniaalne!

vot tuli tore artikkel just välja.

self-investigation on cool, aga see peaks ikkagi kõrvalala olema, mitte põhiteema. elu vajab elamist ka.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja võtame selle kuulsa Telegrami lemmikteema 9/11.
    Tegelikult oli asja taga:
    - juudid
    - USA valitsus
    - vabamüürlased
    - pomm
    - hologramm

Aga kindlasti mitte muslimid. Nemad on kohe välistatud.

Kõlab umbes samamoodi, et naine saab kodus peksa.

Aga mees pole kindlasti süüdi. Hoopis sai naine peksa kõigi teiste käest, korraga ja lisaks ei saanud naine üleüldse peksa, vaid kõik oli tema väljamõeldis. Ehk usutakse absoluutselt kõike ja korraga, peaasi, et saaks endale ette kujutada, et kusagil on mingi suur vandenõu, mis ei lase endal eluga hakkama saada ja enda unistusi täita.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on teooria, et kuna ressurss on piiratud ja inimesi liiga palju, siis on valitsus või juudid või kes iganes meile ette söötmas vandenõusid, et inimesed kulutaksid enda harimise ja selle läbi konkurentsi tõstmise asemel ressursside pärast võitleval tööturul energiat pigem self-investigationile. Et, nahhui, olen kodus, raha pole, aga ma ei hakka selle nimel tööd tegema, vaid pigem tuhnin internetis, kuidas kogu süsteem on minu vastu ja kõige taga on kurjad plaanid, kes minusuguse kenjaalse tüübi on ühiskonnast välja puksinud. Need, kes elus hakkama saavad, need on ajupestud ja trossid. Geniaalne!

Leave a comment:

• JanK
    replied
    para-web on cool portaal kus teemasid lugeda. soovitan.

siin teemas on tekkinud omaette uus probleem - kui usud, mida teised ei usu, tembeldatakse idioodiks. aga mis see annab nagu? las usub, las räägib. tegemist ei ole provotseeriva, põhiseadust ohustava (kas kedagi üldse siit foorumist selline asi kotib?) vms taolise tekstiga. arutelu on cool, nagu näha siis toob kaineid kui ja joogiseid inimesi siia teemasse sõna sekka ütlema.

teine probleem - lähenetakse veidralt, tühjalt. selle asemel et materdada, võiks ju korra küsida, et miks sa nii usud, millele sa toetud, kas sul on allikaid, mis seda juttu tõestavad või ümber lükkavad? nii me õpime ju kõik, mitte see et tuleb mingi mees, kes tegi püütoniga pilti ja väidab läbi lillede, et sa oled idioot. kus siin see "win" moment on?

ma olen olnud mõlemas leeris - paduräigelt seda uskunud ning mitte lasknud sellest end heidutada. mingi eiard ma ei ole, kõik on võimalik. vandenõud on coolid, kui neil on tõepõhi all. self-investigation on väga lahe, uudishimu paneb inimesed arenema.

mina praegu ei lase end sellest heidutada, sest tore on teada ja mõelda, et kõik võib olla nii või naa, aga kuna mina ise ei saa sinna miskit teha ning ma keskendun praegu muudele asjadele, siis mul on tervislikum sellele mitte keskenduda, ei näe mõtet enda energiat sinna raisata.

mida rohkem salatsetakse, seda enam tekib küsimusi, millele soovitakse vastuseid ja hakatakse self-investigationi kaudu nendele vastuseid otsima. vahel läheb täppi, vahel mitte. teooriaid on sama palju kui on maailmas inimesi. see et üks arvab nii, teine naa ei tee temast veel värdjat või idiooti.

Leave a comment:

• mg
    replied
    margus lepa on kindlasti asjasse segatud..

Leave a comment:

• Amos
    replied
    1+9 = 10
    2+8 = 10
    3+7 = 10
    4+6 = 10
    jne
    Ja plastic ma loodan, et sa ei arva, et kui ma telegrami (näide, tegelikuses seda ei loe) lahti teen siis iga asi mis loen võtan tõe pähe. Ma vaatan ka kriitilise pilguga üle neid ning - ah pohhui. Unustame ära. Mõttetu. Ükskõik mis ma ütlen, siin foorumis on minust kümneid kordi intelligentsema sõnakasutusega inimesi ning mind lihtsalt lintšitakse alive Jumalast veel nii palju, et ma olin ise kunagi maruline Jumala-vastane ning kõik kes uskusid olid idioodid ja hullud. Well, mind teeb uskumine rõõmsamaks ning ma parem elan terve elu arvates, et Jumal on olemas ning saan surres teada, et ei ole kui elan terve elu mitte-uskudes ning saan surres teada, et Ta on olemas.
    Ja ma ei väida, et Jumal on pilve peal istuv meid noomiv vanamees või olevus kelle poole sa pöördud, et su combobeti viimane mäng täppi läheks.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Jumal? Vatefak amos? #INFOKILLUD #KRIITIKA#HEITER
    Also, plastic 99 on lihtsalt ilus.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Jumal? Vatefak amos? #INFOKILLUD #KRIITIKA#HEITER

Leave a comment:

Working...