Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Sina oled süüdi? Või siis kes?Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJah, oma viga, et hindud lehmi ei söö.
Leave a comment:
-
Jah, oma viga, et hindud lehmi ei söö.Algselt postitas Martin Vaata postitustAh mis sa plärad. Kus sul see miljard on? Kui vastus on Aafrika, siis ffs, mis ajal seal nagu pole näljahäda olnud? Nagu Mõnu ütles, siis see arv kasvab selgel põhjusel.
Täiesti jaburaks kisub.
Amos muidugi trumpab üle: 7 miljardit inimest ja nendest 4,9 miljardit näljahädalised. Mazz sai korralikult suhkamit oma arvuga.
Leave a comment:
-
Ah mis sa plärad. Kus sul see miljard on? Kui vastus on Aafrika, siis ffs, mis ajal seal nagu pole näljahäda olnud? Nagu Mõnu ütles, siis see arv kasvab selgel põhjusel.Algselt postitas mazz Vaata postitustMiljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.
Täiesti jaburaks kisub.
Amos muidugi trumpab üle: 7 miljardit inimest ja nendest 4,9 miljardit näljahädalised. Mazz sai korralikult suhkamit oma arvuga.
Leave a comment:
-
Jah kõigi vanemad ei kuulunud parteisse.Algselt postitas urmar Vaata postitustOled siis tõesti vaeste seast pärit. Õnneks oli selliseid siis vähe.
Leave a comment:
-
nojah üks asi eestis, teine on maailmas laiemalt. eestis tõesti on 20 aastaga ikka kõik hulka etemaks läinud, lisaks ma julgeks küll öelda, et vähegi viitsimisega inimene eestis nälga ära ei sure. nagu oled isegi maininud mitut puhku, et meie süsteemis on võimalik jõuda üsna lühikese ajaga palju etemale eluastmele. aga see nõuab vaeva ja mitte vähe muidugi. aga tahtmise juures teostatav lihtsamini, kui mitmes teises riigis euroopas. on ka muidugi teatav protsent inimestest, kellele pane leib ja nuga lauale, tema sureb ikka nälga. aga see hulk jääb olema vist küll igal ajal ja süsteemiga.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.
Leave a comment:
-
Oled siis tõesti vaeste seast pärit. Õnneks oli selliseid siis vähe.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.
Leave a comment:
-
Vedas siis, et me saime vähemalt kartulit abis võtmas käia. Seda sai muidugi igas asendis, küll praetult, küll keedetult, küll ahjus.. aga tegelikult on samas situatsioonis ka osa inimesi praegu, ka Eestis.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit
edit: '95 oli seis tegelikult juba parem.
Leave a comment:
-
Vaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.Algselt postitas mazz Vaata postitustMiljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.
Leave a comment:
-
Miljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.
Leave a comment:
-
Vaesus on alati ühiskonnas olnud. Praegu saab "vaene" tükk maad rohkemat endale lubada, kui ükskõik millisel varasemal ajal. Seda just tänu "õhust tehtud"-rahale.Algselt postitas Amos Vaata postitustElx - väga hästi öeldud.
Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm
Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.
Leave a comment:
-
Elx - väga hästi öeldud.
Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm
Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.
Leave a comment:
-
Vabandust, kuid kindlasti on kergem elada selliselt, et sa süüdistad kõiki teisi. Ehk sinul. Selles sinu nö hammasrattas olev inimene peab pingutama ja vastutama ning ei saa mingit lulli lüüa.Algselt postitas Amos Vaata postitustKindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.
Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
Kust peaksid sina teadma mis asi on ilmselge tõde haha. Wikipedia? Good luck.
Leave a comment:
-
Too mulle 2 allikat, mis neid laused nõnda tõlgendavad, aitäh.Algselt postitas Amos Vaata postitustMa ei kirjutanud tsitaati, vaid seda mis selle all mõeldud oli ning kust võetud.
Või jääd sa ikka ilma ennustamise juurde?
Mulle tundub, et sa päris täpselt ei tea, kui tähtis ilma ennustamine ellujäämisel oli.
"Amos is an idiot" - Jeremiah 29:11
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: