Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Hindud ise. Ma mängisin emakeeletunnis kaarte

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Jah, oma viga, et hindud lehmi ei söö.
    Sina oled süüdi? Või siis kes?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Ah mis sa plärad. Kus sul see miljard on? Kui vastus on Aafrika, siis ffs, mis ajal seal nagu pole näljahäda olnud? Nagu Mõnu ütles, siis see arv kasvab selgel põhjusel.

Täiesti jaburaks kisub.

Amos muidugi trumpab üle: 7 miljardit inimest ja nendest 4,9 miljardit näljahädalised. Mazz sai korralikult suhkamit oma arvuga.
    Jah, oma viga, et hindud lehmi ei söö.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Miljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.
    Ah mis sa plärad. Kus sul see miljard on? Kui vastus on Aafrika, siis ffs, mis ajal seal nagu pole näljahäda olnud? Nagu Mõnu ütles, siis see arv kasvab selgel põhjusel.

Täiesti jaburaks kisub.

Amos muidugi trumpab üle: 7 miljardit inimest ja nendest 4,9 miljardit näljahädalised. Mazz sai korralikult suhkamit oma arvuga.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Oled siis tõesti vaeste seast pärit. Õnneks oli selliseid siis vähe.
    Jah kõigi vanemad ei kuulunud parteisse.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.
    nojah üks asi eestis, teine on maailmas laiemalt. eestis tõesti on 20 aastaga ikka kõik hulka etemaks läinud, lisaks ma julgeks küll öelda, et vähegi viitsimisega inimene eestis nälga ära ei sure. nagu oled isegi maininud mitut puhku, et meie süsteemis on võimalik jõuda üsna lühikese ajaga palju etemale eluastmele. aga see nõuab vaeva ja mitte vähe muidugi. aga tahtmise juures teostatav lihtsamini, kui mitmes teises riigis euroopas. on ka muidugi teatav protsent inimestest, kellele pane leib ja nuga lauale, tema sureb ikka nälga. aga see hulk jääb olema vist küll igal ajal ja süsteemiga.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Vaeste hulk kasvab, kuna kasvab väga kontrollimatult ka inimeste arv, aga mulle meeldis väga mingi keskerakondlase statistika, et praegu elab sisuliselt tuhat korda rohkem inimesi vaesuses, kui 20 aastat tagasi. Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit ja riideid sai ainult siis, kui kusagilt Rootsist tuli humanitaarabi, mille pärast oli siis klassis kisma.
    Oled siis tõesti vaeste seast pärit. Õnneks oli selliseid siis vähe.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Noh, mina mäletan 20 aasta eest, kuidas pidi sööma mingist kuradi jahust tehtud karaskit
    Vedas siis, et me saime vähemalt kartulit abis võtmas käia. Seda sai muidugi igas asendis, küll praetult, küll keedetult, küll ahjus.. aga tegelikult on samas situatsioonis ka osa inimesi praegu, ka Eestis.

edit: '95 oli seis tegelikult juba parem.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Miljard näljahädas inimest ilmselt sellega ei nõustuks. See ei ole küll vandenõu teema.

Leave a comment:

• mazz
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Elx - väga hästi öeldud.

Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm

Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
    Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.
    Vaesus on alati ühiskonnas olnud. Praegu saab "vaene" tükk maad rohkemat endale lubada, kui ükskõik millisel varasemal ajal. Seda just tänu "õhust tehtud"-rahale.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Amos on meie ajastu Galileo

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Elx - väga hästi öeldud.

Ingmar - kas sa oled rumal või sulle lihtsalt meeldib vaielda? Loe seda sama asja ja sellest see räägibki. Ei saa metafooridest aru mis Piiblis on? Pole probleemi, hakka lugema: http://biblehub.com/commentaries/luke/12-54.htm

Martin - käi siin teemas vahepeal lugemas ka mitte ainult lolle vahemärkusi tegemas iga 2-3 lehe tagant. Mina ei süüdista pangandusmaffiat kohe kindlasti kuidagi enda "halvas" elus. Vaid pigem just sigavaeste vaesuses (ehk a la 70% maailma populatsioonist vähemalt). Mõtle oma perse alt ka välja vahepeal.
    Ja kes väidab, et see vaesus mis hetkel maailmas on ei oleks võimalik ära kaotada..... njah.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.

Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
    Kust peaksid sina teadma mis asi on ilmselge tõde haha. Wikipedia? Good luck.
    Vabandust, kuid kindlasti on kergem elada selliselt, et sa süüdistad kõiki teisi. Ehk sinul. Selles sinu nö hammasrattas olev inimene peab pingutama ja vastutama ning ei saa mingit lulli lüüa.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Ma ei kirjutanud tsitaati, vaid seda mis selle all mõeldud oli ning kust võetud.

Või jääd sa ikka ilma ennustamise juurde?
    Too mulle 2 allikat, mis neid laused nõnda tõlgendavad, aitäh.
    Mulle tundub, et sa päris täpselt ei tea, kui tähtis ilma ennustamine ellujäämisel oli.

"Amos is an idiot" - Jeremiah 29:11

Leave a comment:

Working...
X