Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Ja pealegi Dannar, EE'i kranaadis tulite ju avalikult välja ühe lenduriga. Kuidas te siis seda kõike ette ei näinud?
Kommentaar
-
Naljakas vaadata selle teema retsepti.
1) Vandenõu mis võib vabalt päris olla.
2) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
3) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
4) Käi vi**u sa oled loll.
5) Käi vi**u sa oled loll.
6) Vandenõuteoreetik kirjutab ise mingi teksti (normaalsema kui anti-vandenõu mehed) ja annab lingid.
7) Käi vi**u sa oled loll.
8) Käi vi**u sa oled loll.
9) Tra te mölisete meiega (anti-vandenõu) ja käige vittu te olete lollid.
P.S. Vandenõuteooriatest olen ise vägagi huvitatud (pooled ei ole vandenõud), kuid selle lennuki asja kohta. Ma ei tea. Minu meelest on juba üle piiri oma parakatega mindud, kuid kunagi ei tea...
Kommentaar
-
Piirduks siin "Kipsnugade Klänn" ainult "käi v*ttu" fraasidega. Mõned postid tagasi nõudis alla Eesti keskmise peenise suurusega LeeRomeno minu praeguste ja tulevaste laste ja pereliikmete (aju)surma. Ma ei teagi kus kohast see joon tõmmata. Mida on normaalne öelda ja mida mitte. Kas see et ISIS saab oma relvad kuskilt kolmandatelt kurjadelt jõududelt või see et su lapsed peaksid ahju minema, kuna sa ei poolda oravaid ja multikulti ühiskonda. Mis on normaalne? Kes siin loos see vaimuhaige on?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustPiirduks siin "Kipsnugade Klänn" ainult "käi v*ttu" fraasidega. Mõned postid tagasi nõudis alla Eesti keskmise peenise suurusega LeeRomeno minu praeguste ja tulevaste laste ja pereliikmete (aju)surma. Ma ei teagi kus kohast see joon tõmmata. Mida on normaalne öelda ja mida mitte. Kas see et ISIS saab oma relvad kuskilt kolmandatelt kurjadelt jõududelt või see et su lapsed peaksid ahju minema, kuna sa ei poolda oravaid ja multikulti ühiskonda. Mis on normaalne? Kes siin loos see vaimuhaige on?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTOP 10 REASONS Why We Know the Earth is Round Debunked
http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=58309.0#.VPi2U-E71B4
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPole küll päris vandenõuteooria aga: huvitav, millega oleks võimalik Rossija1-l või mõnel muul Venemaa propakanalil üle trumbata see tõsimeelne Tujurikkuja neonatsi- klipi ühendamine tolle Madisoni skandaaliga? Minul jääb fantaasiat napiks.
a la - süüakse lapsi, siis miski laps löödi risti, et paremsektori võitlejad võitlevad donbassis sellepärast et neile lubati igaühele 2 orja jne jne...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustsa vene kanaleid vist üldse ei jälgi?
näiteks mis uudiseid ukrainast tuleb.
a la - süüakse lapsi, siis miski laps löödi risti, et paremsektori võitlejad võitlevad donbassis sellepärast et neile lubati igaühele 2 orja jne jne...
et fantaasiat neil ikka jagub...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar