Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Milline on arvuline suhe kanepit suitsetavate inimeste ja vandenõuteooriaid uskuvate inimeste vahel?
    Ma lähen homme Amsterdami, küsin üle.
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Ja pealegi Dannar, EE'i kranaadis tulite ju avalikult välja ühe lenduriga. Kuidas te siis seda kõike ette ei näinud?
      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Ja pealegi Dannar, EE'i kranaadis tulite ju avalikult välja ühe lenduriga. Kuidas te siis seda kõike ette ei näinud?
        See lugu, kus count olla esinenud? Mina seda lugu ei kirjutanud, seega minu tshakra on puhas.

Kommentaar

Naljakas vaadata selle teema retsepti.
          1) Vandenõu mis võib vabalt päris olla.
          2) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
          3) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
          4) Käi vi**u sa oled loll.
          5) Käi vi**u sa oled loll.
          6) Vandenõuteoreetik kirjutab ise mingi teksti (normaalsema kui anti-vandenõu mehed) ja annab lingid.
          7) Käi vi**u sa oled loll.
          8) Käi vi**u sa oled loll.
          9) Tra te mölisete meiega (anti-vandenõu) ja käige vittu te olete lollid.

P.S. Vandenõuteooriatest olen ise vägagi huvitatud (pooled ei ole vandenõud), kuid selle lennuki asja kohta. Ma ei tea. Minu meelest on juba üle piiri oma parakatega mindud, kuid kunagi ei tea...

Kommentaar

Piirduks siin "Kipsnugade Klänn" ainult "käi v*ttu" fraasidega. Mõned postid tagasi nõudis alla Eesti keskmise peenise suurusega LeeRomeno minu praeguste ja tulevaste laste ja pereliikmete (aju)surma. Ma ei teagi kus kohast see joon tõmmata. Mida on normaalne öelda ja mida mitte. Kas see et ISIS saab oma relvad kuskilt kolmandatelt kurjadelt jõududelt või see et su lapsed peaksid ahju minema, kuna sa ei poolda oravaid ja multikulti ühiskonda. Mis on normaalne? Kes siin loos see vaimuhaige on?
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              ja Limp Bizkitit
              THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
                http://science.howstuffworks.com/tra...chemtrails.htm

@mõnuagent.. tabasin vist naelapea pihta jah?
                Oleksid võinud sealt midagi asjalikumat valida, näiteks http://health.howstuffworks.com/sexu...ffic=obnetwork
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Amost on ilmselt lapsest saadik chem trailidega pritsitud. Pidid need ju inimesi lollimaks muutma. Või kukkus Amos imikuna chem traili tünni? Noh nii umbes nagu Obelix kukkus võlujoogi sisse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Piirduks siin "Kipsnugade Klänn" ainult "käi v*ttu" fraasidega. Mõned postid tagasi nõudis alla Eesti keskmise peenise suurusega LeeRomeno minu praeguste ja tulevaste laste ja pereliikmete (aju)surma. Ma ei teagi kus kohast see joon tõmmata. Mida on normaalne öelda ja mida mitte. Kas see et ISIS saab oma relvad kuskilt kolmandatelt kurjadelt jõududelt või see et su lapsed peaksid ahju minema, kuna sa ei poolda oravaid ja multikulti ühiskonda. Mis on normaalne? Kes siin loos see vaimuhaige on?
                    Irw sul neid vandenõuteooriaid tuleb ikka varrukast, tahaks ise ka teada kuskohas ma su ajusurma nõudsin, omast arust pole nagu mällaris ikka tubli 10 aastat olnud.

Kommentaar

TOP 10 REASONS Why We Know the Earth is Round Debunked

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=58309.0#.VPi2U-E71B4
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                        TOP 10 REASONS Why We Know the Earth is Round Debunked

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=58309.0#.VPi2U-E71B4
                        Kõik uskmatud visatakse maailma servalt alla

Kommentaar

Pole küll päris vandenõuteooria aga: huvitav, millega oleks võimalik Rossija1-l või mõnel muul Venemaa propakanalil üle trumbata see tõsimeelne Tujurikkuja neonatsi- klipi ühendamine tolle Madisoni skandaaliga? Minul jääb fantaasiat napiks.

Kommentaar

see teema on ikka totaalselt full retardi läinud

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                              Pole küll päris vandenõuteooria aga: huvitav, millega oleks võimalik Rossija1-l või mõnel muul Venemaa propakanalil üle trumbata see tõsimeelne Tujurikkuja neonatsi- klipi ühendamine tolle Madisoni skandaaliga? Minul jääb fantaasiat napiks.
                              sa vene kanaleid vist üldse ei jälgi? näiteks mis uudiseid ukrainast tuleb.

a la - süüakse lapsi, siis miski laps löödi risti, et paremsektori võitlejad võitlevad donbassis sellepärast et neile lubati igaühele 2 orja jne jne...
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                                sa vene kanaleid vist üldse ei jälgi?
                                näiteks mis uudiseid ukrainast tuleb.
                                a la - süüakse lapsi, siis miski laps löödi risti, et paremsektori võitlejad võitlevad donbassis sellepärast et neile lubati igaühele 2 orja jne jne...
                                et fantaasiat neil ikka jagub...
                                Viimaste uudiste kohaselt võetakse Ukrainas kasutusele Adolf Hitleri näoga raha.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X