Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lumi?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ei saa aru
    No sa ei saa aru jah. Selle vastu ei aita ei püssi- ega ussirohi, näljalaagrist rääkimata.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ei saa aru, mida sa selle mõistukõnega öelda tahad? Et katastroof on käes kuna Padaorus pidid sajad inimesed öö autos veetma? Või selles, et bussid liiguvad vabagraafiku alusel?
      Ja mis radika mahakeeramisse puutub, siis olen sarnase ilmaga olnud sõjaväes nn näljalaagris ja siiani elus.
      Las ma arvan, sa oled Tallinnas, eksole. Siin kajastub paha ilm tõepoolest selles, et bussid pole graafikus ja autosõit koju võtab viiv rohkem aega. Aga kae perra, Eestis on kohti, mis pole siiani sahka näinud (loe: inimesed ei saa liikuma- muidugi sa võid ju kohe vastu öelda, et igale penskarile oma Land Rover), inimesed ööbivad autodes (muidugi sa võid ju kohe vastu öelda, et penskarid magagu kasvõi väljas, sest sina saad hakkama. Uups, seda ütlesid). Sesmõttes ma saan aru, et sinusuguse väljas magava ürgmehe meelest on kõik korras nagu Põhja-Norras, aga vahi imet, kõik pole supermehed.

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
        ise oled paks laps.
        Järelikult väga ilus. Sänks komplimendi eest
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
          Las ma arvan, sa oled Tallinnas, eksole. Siin kajastub paha ilm tõepoolest selles, et bussid pole graafikus ja autosõit koju võtab viiv rohkem aega. Aga kae perra, Eestis on kohti, mis pole siiani sahka näinud (loe: inimesed ei saa liikuma- muidugi sa võid ju kohe vastu öelda, et igale penskarile oma Land Rover), inimesed ööbivad autodes (muidugi sa võid ju kohe vastu öelda, et penskarid magagu kasvõi väljas, sest sina saad hakkama. Uups, seda ütlesid). Sesmõttes ma saan aru, et sinusuguse väljas magava ürgmehe meelest on kõik korras nagu Põhja-Norras, aga vahi imet, kõik pole supermehed.
          kui uudiseid loed, siis tead, et Land Rover pole lahendus, eksju, ära lahmi, eksju nah. tra, nii ei saa ju rallit sõita kui igaüks tahab teed näidata.
          tra, võtke viina, ärge nussige üksteise ajusid. staarhomod.

edit: ptsi, rumm sai otsa.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Inimene, saa nüüd aru, et sama jama on toimunud ja toimub ka tulevikus ning ka teistes riikides, kus vahel lund sajab. Inglismaal piisab kolm korda väiksemast lumest, et segadus oleks suurem. Isegi Norras ja Rootsis on vahel juhtumeid kus suuremate tormide ajal on inimesed samamoodi lumevangis. Ja ma tean hästi, et Eestis on paiku kus sahka pole aga ei saa iga vald endale pidada lugematul arvul sahkasid seetõttu, et kord kümne aasta jooksul võib neid kõiki vaja minna ja ülejäänud ajal las seisavad niisama.
            Kui oleks olukord, et lapsed on autos 24 tundi näljas või inimesi ähvardaks seal külmukssurnumine siis oleks teine asi aga seda ohtu ju pole. Pakutakse isegi süüa, juua ja tekke kui vaja. Kõik on kontrolli all. See jutt, et enamvähem mop tuleks välja kuulutada, on koomiline. Sina aga ahastad, et inimesed magavad autodes - no kes ei oleks maganud?

Kommentaar

No sa ei saa aru jah. Selle vastu ei aita ei püssi- ega ussirohi, näljalaagrist rääkimata.
              No äkki siis selgitad, ma vähemalt prooviks.

Kommentaar

Inimene, saa nüüd aru, et sama jama on toimunud ja toimub ka tulevikus ning ka teistes riikides, kus vahel lund sajab. Inglismaal piisab kolm korda väiksemast lumest, et segadus oleks suurem. Isegi Norras ja Rootsis on vahel juhtumeid kus suuremate tormide ajal on inimesed samamoodi lumevangis. Ja ma tean hästi, et Eestis on paiku kus sahka pole aga ei saa iga vald endale pidada lugematul arvul sahkasid seetõttu, et kord kümne aasta jooksul võib neid kõiki vaja minna ja ülejäänud ajal las seisavad niisama.
                Kui oleks olukord, et lapsed on autos 24 tundi näljas või inimesi ähvardaks seal külmukssurnumine siis oleks teine asi aga seda ohtu ju pole. Pakutakse isegi süüa, juua ja tekke kui vaja. Kõik on kontrolli all. See jutt, et enamvähem mop tuleks välja kuulutada, on koomiline. Sina aga ahastad, et inimesed magavad autodes - no kes ei oleks maganud?
                No kui 7 tunniga suudetakse teelt päästa 40 inimest ja 560 peab veel ootama oma järge, siis pole ju kõige tavalisem talve ilm. Mõni passinud külmas autos üle 16 tunni ja ikka ootab (süüa/juua ei ole rääkimata külmast)

-e- okei nüüd vbl pakutakse mõnele midagi, neile kes on viru-nigulas spordihoones.

Kommentaar

Mingid autod olid kell 19 kinni eilsest. Süüa hakati esimestele pakkuma täna mingi kell 13 vist ja suurem osa on endiselt seal ning ilma toiduta ja kell on kohe 17.

Tõesti operatiivne värk ja probleeme pole. See, et mõnel oli auto toitu ja jooki täis on muidugi plussiks. Peab ise ka niimoodi reisima hakkama.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mingid autod olid kell 19 kinni eilsest. Süüa hakati esimestele pakkuma täna mingi kell 13 vist ja suurem osa on endiselt seal ning ilma toiduta ja kell on kohe 17.
                    No seda, et väikese ebameeldivusega tegu on, ei saa salata muidugi. Aga midagi hullu ka pole. Palju suurem probleem on minu arust üksinda kõrvalistes taludes elavate vanainimestega näiteks, kel lähedasi pole. Eriti neil kel elekter läinud.

Kommentaar

padaorus käib ilge läbu hetkel :P viinad kõik asjad olemas

Kommentaar

No seda, et väikese ebameeldivusega tegu on, ei saa salata muidugi. Aga midagi hullu ka pole. Palju suurem probleem on minu arust üksinda kõrvalistes taludes elavate vanainimestega näiteks, kel lähedasi pole. Eriti neil kel elekter läinud.
                        Sa räägid, et katastroofi ju pole. Mis neist elektrita taludes kannatavatest inimestest ikka.

Katastroof on ju maavärin või tsunaami, aga kuna meil siin ju selliseid asju ei juhtu, siis ei peagi riiki kottima juhused, kui äkki põhimaanteel number 1 jäävad õhtul mõnisada inimest lumevangi? Mis see siis ikka ära ei ole, eksju.

Täitsa huvitav oleks teada, mitu reaalselt päästetöid tegevaid inimesi Päästeametisse pärast viimast koondamist üldse järgi on jäänud. Praegusel juhul tundub, et peale Timbergi vist veel mõned ülemused, sest selle meie tingimustes üsnagi tavapärase loodusnähtusega pole jälle hakkama saadud.
                        Rääkida mingist kolmekümnest ajateenijast, kes Padaorus abiks, on ausalt öeldes hale
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Katastroof on ju maavärin või tsunaami, aga kuna meil siin ju selliseid asju ei juhtu, siis ei peagi riiki kottima juhused, kui äkki põhimaanteel number 1 jäävad õhtul mõnisada inimest lumevangi? Mis see siis ikka ära ei ole, eksju.
                          Mis see siis ikka ära ei ole, eksju- täpselt nii. Oled kuulnud, et rekkamehed on Narva piiri ääes tihti nädal aega oodanud? Ei ole? Aga võiks. Aga netikommentaare lugedes jääb mulje nagu oleks mingi ilge õnnetus, et tuli üks öö autos tukastada.

Praegusel juhul tundub, et peale Timbergi vist veel mõned ülemused, sest selle meie tingimustes üsnagi tavapärase loodusnähtusega pole jälle hakkama saadud.
                          Uudistes öeldi, et tuhatkond meest on väljas aga sina tead ikka paremini - et ainult mõni, kui sedagi. Aga OK, jäägu sulle see usk ja teadmin.

Kommentaar

Sina aga ahastad, et inimesed magavad autodes - no kes ei oleks maganud?
                            Einoh, üks variant on oma vaba tahte alusel autos ööbimine, teine kuskil pärapõrgus lumevangis ilma söögi ja joogita istumine. Pole just päris suvepiknik.

Kommentaar

Kuule Gallacher, miks sa arvad et inimese jaoks, kes end ootamatult sealt lumevangist leidis, pole tegu katastroofiga?

Inimesed surevad selle lumetormi tagajärjel ja sina targutad et pole midagi tõsist. Ajuvaba!
                              AILTON

Kommentaar

nii palju kui mina aru saan, siis Gallacher ei targuta, et olukord pole tõsine, seda üritate teie ise temale selgeks teha.
                                Asi on pigem selles, et inimesed on lihtsalt harjunud mugavuse tsoonis elama ning kui toimub mingi järsk muutus, siis on kohe kriis, katastroof... õpitud abitus.

mis toda postimehe kirjutis puudutab, siis... noh... 112 hiilgab Kenjaalsusega suhteliselt tihti.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X