Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saate formaat juba ei ole see. Isegi Kaks Takti ette on selle tavainimese hääletusega rikutud, aga Superstaar on ikkagi show ja selles võitjas peab olema vähemalt 25% superstaari olemist ja 75% jääks laval laulmisele.
    Ja tegelikult ega siin pole midagi rääkida - superstaari teevad suureks tema fännid ja miks mitte siis Kristjan ja Normann eks... Eelmine aasta läks siiski päris ilusti - Rivo segas vett, aga Taavi oli piisvalt väärt olema seal, kus ta oli. Ja lõpks päris finaalis olid ikkagi need, kes olid end tõestanud läbi saadete ja väärisid võitu. Loodame,e t nüüd läheb samamoodi. selles mõttes on huvitav vaadata, kuidas mõned selle paari kuu jooksul arenevad edasi ja on lõpuks nagu öö ja päev võõreldes algusega. Ja üks on kindel - ise oled loll, kui loo valikuga puusse paned - see on üks olulisemaid pointe...Eelmisest aastast hea näide Nele oli vist ta nimi, kes eesti laulu voorus laulis Rock al Marest ja kui hiljem kuulad, siis on ikka ilus lugu, aga tol hetkel minu jaoks tundamtu loona ei suutnud kohe seda headust ära tunda... ja nii ta läks..Laulu ja väljanägemise ning õige loovalikuga oleks ta võinud mitu vooru edasi olla saates veel.

Kommentaar

Ma vaatasin seda saadet teist nädalat järjest (Täna isegi otsast lõpuni, kuna Ärapanijat ei saanud väga valusa kurgu pärast vaadata. naerada on valus )
      ja Timothy tundus mulle sellest kaadrist küll parim.
      Ütleks, et eelmise aasta tase oli parem.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Ma vaatasin seda saadet teist nädalat järjest (Täna isegi otsast lõpuni, kuna Ärapanijat ei saanud väga valusa kurgu pärast vaadata. naerada on valus )
        ja Timothy tundus mulle sellest kaadrist küll parim.
        Ütleks, et eelmise aasta tase oli parem.
        See aasta hääletati eelvoorudes ju enamus häid lauljaid välja =/ .

Rääkimata ilusatest tüdrukutest

Kommentaar

Ei olnud selles midagi üllatavat, et Tim lahkus, oli ta näidanud ennast ainult ühest küljest ja see imalus hakkas juba pinda käima. Muidugi oli suur üllatus, et Eliis isegi viimase kolme hulka ei jäänud. Eliis on kahtlemata kõige nõrgem praegusest potist. Eriti huvitav oli vaadata, et kolm ilusat poissi jäid lõppu, pubekad on vist laisaks läinud Normanile ja Kristjanile tehakse küll minu arust natuke ülekohut. Kristjan tõestas oma võimeid stuudiovoorus, kus ta oli tõesti väga tugev. Finaalisaated on jah veidi metsa läinud. Keegi väitis siin, et Kristiina on must hobune? Kust otsast? Ta on ju hetkel peafavoriit. Enda kindel lemmik on Jana, samuti meeldivad Taavi ja Kristiina. Väga loodan, et Eliis lahkub järgmisena saatest.
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
            Ei olnud selles midagi üllatavat, et Tim lahkus, oli ta näidanud ennast ainult ühest küljest ja see imalus hakkas juba pinda käima. Muidugi oli suur üllatus, et Eliis isegi viimase kolme hulka ei jäänud. Eliis on kahtlemata kõige nõrgem praegusest potist. Eriti huvitav oli vaadata, et kolm ilusat poissi jäid lõppu, pubekad on vist laisaks läinud Normanile ja Kristjanile tehakse küll minu arust natuke ülekohut. Kristjan tõestas oma võimeid stuudiovoorus, kus ta oli tõesti väga tugev. Finaalisaated on jah veidi metsa läinud. Keegi väitis siin, et Kristiina on must hobune? Kust otsast? Ta on ju hetkel peafavoriit. Enda kindel lemmik on Jana, samuti meeldivad Taavi ja Kristiina. Väga loodan, et Eliis lahkub järgmisena saatest.
            Eelmises saates ta nüüd nii imalat laulu ei launud küll ja ega need teised "poisid" laulsid samamoodi imalaid laule, peale Arno (oli vist ta nimi).

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Eelmises saates ta nüüd nii imalat laulu ei launud küll ja ega need teised "poisid" laulsid samamoodi imalaid laule, peale Arno (oli vist ta nimi).
              Arno, Taavi ja Arturi.
              No mingil määral laulsid teised ka, aga nad näitasid end rohkem teisest küljest ka. Teiste puhul mind isiklikult igatahes see imalus nii väga ei häirinud. Samuti pidid ka teised poisid minema ohukolmnurka. Ma ei mäleta mis laulu Tim eelmine saade laulis, aga ma mäletan, et igastahes väga imal nägi see välja.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust

Mustaks hobuseks ristisin ta, sest eelkõneleja ülevates polnud teda üldse mainitud... See sobis kontekstiga antud juhul - tegerlikkuses pretendeerib Krstina oma omanäolisusega tõesti kõrgele kohael. Kuivaid lauluvalikuga ei eksiks.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Mustaks hobuseks ristisin ta, sest eelkõneleja ülevates polnud teda üldse mainitud... See sobis kontekstiga antud juhul - tegerlikkuses pretendeerib Krstina oma omanäolisusega tõesti kõrgele kohael. Kuivaid lauluvalikuga ei eksiks.
                  ma ei taha, et ta võidaks. see rikuks ta ära võib-olla. võeh, kujutan juba ette mingeid rõvedaid photoshoot'e kroonika veergudel ..

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                    ma ei taha, et ta võidaks. see rikuks ta ära võib-olla. võeh, kujutan juba ette mingeid rõvedaid photoshoot'e kroonika veergudel ..
                    Okei, see on juba natuke creepy.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                      Okei, see on juba natuke creepy.
                      pisut vist jah. aga ma ärkasin täna kell 17 ka.

Kommentaar

Ma ei tea kui artur hästi laulis.
                        Pidevalt olid valed noodid sees ja liigutused ka veidrad.
                        Algselt postitas Cule
                        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Kristiina Piperal!!!
                          Norman ka üllatas.
                          Artur ja Taavi jällegi super head.
                          Ootame Arnot ja Eliisi.
                          Jana on must hobune, vot.
                          editedit.
                          Eliis võib kohe välja minna!

Kommentaar

Arno on suht hea.
                            slimm.ee

Kommentaar

mida perset kõige paremad lauljad olid viimase 3 hulgas???
                              Algselt postitas Iceman
                              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kristjan?
                                Hea?
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X