artur rocks my socks
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
üks huvitav kommentaar rada7-st, millega täitsa nõus võib olla ja tänase seisu kontekstis võiks siia postitada lihtsalt...
eile just mõtlesin ka sama asja, et tglt Kristiina ja Norman oma lauluoskuse suhtes täiesti võrdsel pulgal
aga see on nii sürr kuidas Raud Kristiinat taevani kiidab ja kõik valed noodid on andestatavad ja Norman on a la alla igasugust arvestust:S minu pähe see ei mahu.
veel enam ma ei saa aru Kristiina süüdimatusest - eelmine saade ei saanud ta absull pikkade nootidega hakkama ja vollaaa see saade jälle samad pikad noodid. ja siis ise veel süüdimatult naeratada oma möödalaulmise peale:S mulle nt just meeldis, et Norman valis vastavalt oma lauluoskusele loo ja sai vägagi okeilt hakkama. Norman ei ole mu eriline lemmik, aga mul on veidi kahju, tundub, et tüüp on päris õnnetu, et kelleltki väga mingeid positiivseid sõnu ei saa, vaid fännklubi on kõva:P
veider jah, alati on kuidagi sellised inimesed, kelle möödaminekute ja lolluste suhtes vaadatakse läbi sõrmede ja siis teised tublid ja pingutavad inimesed võetakse kriitikast nii läbi:S sellliseid inimesi kõrvalt vaadates tekib vaid tülgastus ei midgai enamat...
EDIT: tänase päeva superstaar on minu jaoks Hannaliisa! Jube leim oli vaadata saadet ka, samal ajal peas kumisemas HU vapustav häälolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustArno on tase.
Massikommunikatsioon - ülikõva
Enjoy The Silence - supper
P.S. Arno ja Jana on finaalis.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustJah, seda küll
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga kuidas oleks ta nt. lahtiste juustega?
ja kuradima loll küsimus oli tõesti.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustps. eile laululahingus langes ju samuti täitsa vale koor välja..
kas see üritus mitte eelmise nädalaga läbi ei saanud?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar