Kristiina hakkab kuidagi ära vajuma, midagi on ta häälega ka lahti viimased kaks saadet. Kui varem ta suutis igas saates positiivselt üllatada, siis viimased kaks saadet on nõrgad olnud. Samas Arno ja Jana esinevad tõusvas joones.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMulle meeldis eurovisooonil kõige rohkem ikkagi Prantsusmaa laul. Jube hea noh. HHHabemes mees laulab nii mahedalt nagu oleks mingi kommipoiss, kuidas ta otsib bändi ja puha. Priima
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVales teemas oled.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMingi krdi pelmeen oled v? Kas sa ei lugenud, et Kristiinale meeldivad isepäised mehed???? No nüüd ma olengi isepäine ja postitan sinna teemasse, kuhu ise tahan, haaa!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMul on suht poogen mida su Kristiina kuskil räägib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPEDE!!! üksüksüksüks
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustno tra, mida see mutt kena lauluga teinud on, kuul pähe, see küll kuulata ei aita. ja ma ei saa üldse aru, kust otsast ta kena on?
kristiina ja vana vaksal siisolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustPärast Timothy väljalangemist kruttisin täna esimest korda teleka uuesti superstaari ajal tv3 peale ja no tra, mida see mutt kena lauluga teinud on, kuul pähe, see küll kuulata ei aita. ja ma ei saa üldse aru, kust otsast ta kena on?
kristiina ja vana vaksal siis
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postituston täitsa armas
mingi übermeigi all ja mingid normaalsed hilbud seljas, siis suht okei, aga üldiselt ei ole just minu tass teed.
Aga see "ära vajumine" tütarlapse puhul on pigem lihtsalt see, et ta on vaikselt loobunud "porgandihäält" tegemast ning laulab oma naturaalsel häälel... Häältepaeltele hea, showbiznisi poolest halb, onja.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar